Apex Legends - новата Battle Royal вселена
Apex Legends

Apex Legends - новата Battle Royal вселена

Решението, когато ви се играе Battle Royal игра, но ви е писнало от Fortnite, и останалите добре познати варианти. 

Първо, можем да кажем, че играта е Free to Play, a разработчиците са Respawn Entertainment - американско студио за видео игри, чиито създатели по-рано работеха по Call of Duty. Respawn Entertainment са отговорни не само за създаването на играта, но и за решението да не включват много маркетинг, а просто да създадат и пуснат новия Battle Royal - научихме от един от стриймърите, които промотират играта. Можете да играете на компютър, Xbox, както и PS4. 

По много от характеристиките си Apex Legends се определя като Battle Royal. Има много играчи, като в случая броят им е 60. Отново скачате на картата и си избирате къде да се приземите. По картата, както обикновено има loots и различни оръжия. Има и някои особености и подобрения. Първо, за момента, играта може да се играе само в отбори по трима души (това прави 20 отбора от по 3-ма играчи). Възможно е в бъдеще да има и други модове, но в момента играта е отборна, което според мен е хубаво за такъв тип игра. Освен това, на старта сам избираш своята роля. Можеш да бъдеш разбойник, войник и тн., като всяка от ролите има свои собствени умения и ултимат. Според мен е наистина яко, че можеш да си избираш герой! Ето ги и някои от персонажите.

Изображение: Apex Legends 

 

Играта е установена на футористична карта, с планини, реки, сгради. Докато играете, убедена съм, ще виждате неща, които са взаимствани от други популярни игри. Целта на играта е да елиминирате другите отбори, докато кръгът (кръг, който нанася щети) се затваря. Има различни възможности за работа в екип, тъй като талантите на различните легенди/шампиони добре допълват едно -друго. Очаквайте и портали, гранати, и огромен и любопитен арсенал от оръжия.

Играта можете да свалите от тук

Характеристиките (pc requirements), които трябва да имате, за да играете играта можете да видите тук

Ако все още не сте опитали играта, препоръчвам ви да го направите, а ако темата ви е интересна, споделете в коментар за да напишем и статия за геймплея и основните съвети за играта. 

Източник: Apex Legends

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар