Apex Legends с нови рекорди по гледаемост
Apex Legends

Apex Legends с нови рекорди по гледаемост

Хайпът по новия battle royal е все по-голям.

Хитът на EA и Respawn Entertainment - Apex Legends превзе Twitch и стрийминг платформите като буря. Изглежда сякаш всички гледат и всички стриймват новата игра. 

Цифрите разбира се са по-показателни ни от думите. Може да се каже, че гледаемостта на играта надскача и тази на някои от големите еспорт събития, и то само седмица след дебюта й. Събитието Twitch Rivals показа истинския потенциал на играта и даде заявка за това какво да очакваме. 

Във вторник Apex Legends записа 8.28 милиона часа гледаемост, като огромна част от тези часове е именно на турнира Twitch Rivals. Там взеха участие някои от най-големите имена в стрийминга като Michael “Shroud” Grzesiek, Tyler “Ninja” Blevins, Jaryd “Summit1g” Lazar и Herschel “Dr Disrespect” Beahm. 

За деня Twitch Rivals беше гледан едновременно от средно 45 хиляди човека, достигайки 426.67 часа гледаемост и пик от 115 хиляди зрители. *

Тези цифри съвсем не са изненадващи. Както вече казах, това е новият хит и до момента той се радва на особена популярност. 

Тепърва ще разберем дали играта е наистина добра, или е предпочитана само защото е нова. Очакваме да видим и още турнири, както и какъв ще бъде отговорът на Fortnite

Повече за събитието, можете да научите в тази статия
Основни съвети за Apex Legends, можете да намерите в тази статия

Разбира се, ще ви държим в течение за новините около играта и всичко интересно, което се случва. Вие не забравяйте да прегледате и останалите интересни новини на сайта ни, за да знаете какво се случва в света на гейминга. 

Ако пък сте фенове на CS:GO, не пропускайте IEM Katowice, и българското участие днес. 

Have Fun!


*данните в статията са от esportsobserver.com

Свързани страници

Виж всички
Apex Legends
NRG ще наемат Apex Legends играчи
Apex Legends
Apex Legends - новата Battle Royal вселена
CS:GO
IEM Katowice Major по HaveFun TV

Няма коментари

Напиши коментар