Apex Legends Season 2
Apex Legends

Apex Legends Season 2

Подробности, ново оръжие, нов герой, и промени в картата. 

Много нови неща ни очакват в Apex Legends Season 2. Освен всичките новости, които трябва да включват оръжие, герой, както и промени в картата, от Respawn ни обещават да работят върху отстраняването на някои от най-дразнещите бъгове в играта. Тоест, предстоят ъпдейти. 

Видяхме обратната връзка от играчите от сезон 1. С нетърпение чакам да ви покажем подобренията, по които работим, каза Dean McCoy от Respawn. 

Изказването дойде след оплаквания от геймъри, че ъпдейтите в играта идват твърде бавно, за да се задържа интереса на играчите. 

Всеки нов сезон ще започва с Battle Pass, както и нов герой и други нови неща, се допълва в публикацията. Конкретно за Battle Pass-а в сезон 2, можете да очаквате интересно съдържание, нова легенда и оръжие. Освен това, нали не очаквате Kings Canyon да остане един и същ завинаги, допълни той. 

От компанията увериха, че работят върху бъгове, като с приоритет са представянето на сървърите, особено в началото на мачовете, аудио бъгове и некоректно регистрирани уцелвания. Работи се усърдно по всичките тези 

Знаем, че е от изключителна важност не само да се решават проблеми, но и да се допълва и развива играта.  Съобразяваме се естествено и с нашия екип и възможностите му. Държим изключително много на здравословната работна среда и добрата работна култура в нашия екип. Когато се правят някакви планове се съобразяваме с хората в екипа ни. Дългосрочната ни цел е да се уверим, че Apex Legends винаги е жива и съсредоточена върху съдържанието. 

Началната дата за сезон 2 на Apex Legends не беше дадена, но бих го очаквала някъде в края на юни или началото на юли, в зависимост от това колко почивка иска Respawn след края на първия сезон, което очакваме, че ще се случи около 17 юни. Първите подробности за следващия сезон ще бъдат разкрити през юни на събитието EA Play на E3.

Очакваме с нетърпение да видим какво ще ни предложат от компанията. 

Източници: EA Games, PC Gamer

Няма коментари

Напиши коментар