Battle Pass-ът в Apex Legends излиза днес, заедно с нов герой
Apex Legends

Battle Pass-ът в Apex Legends излиза днес, заедно с нов герой

Първият нов герой се казва Octane.

Време е за сезон 1, battle pass и нов герой!

Apex Legends ще има нов герой на име Octane, който ще може да заменя живот за скорост, обявиха разработчиците от Respawn Entertainment в понеделник. Първият нов герой в играта ще бъде пуснат днес, заедно с “Wild Frontier” battle pass. Това ще се случи в 10:00 PT, което е 19ч. българско време.

Освен новия герой и различните предмети, ще получим и скинове за Lifeline, Wraith и Mirage. Battle Pass-ът е вашият билет за тонове награди: след като купите паса, всяко ниво, което печелите по време на сезон 1, отключва награди като скинове на оръжия, рамки с банери, HP увеличения (boost) и други. Пасът ще включва скинове на повечето от оръжията и ще съдържа около 100 предмета. 

Когато играчът отключи по-високо ниво на battle pass-a ще получи по-голяма награда (по-рядък предмет). Наградата на финала е скин на Havoc energy rifle - първото ново оръжие в играта.

Играчите ще правят своя прогрес, независимо от това дали са купили паса или не. Съответно ако решат да го купят по средата на сезона, целият им прогрес ще бъде запазен и ще могат да вземат наградите си. Respawn предлага и по-бърза алтернатива, която ще ви струва 2,800 Apex Coins (около $28) и предлага първите 25 нива на играта вече отключени. 

Battle pass-ът ще бъде достъпен по време на първия сезон на играта, който започва днес. Ето и няколко снимки на Octane - способностите на новия герой все още не са качени официално на сайта, получихме обаче малко привю. Octavio “Octane” Silva има "метални крака и големи амбиции", добавят разработчиците. 

Apex Legends се превърна е една от най-играните и гледани игри и то доста бързо. През последните седмици много хора писаха, че чакат първия сезон. Дали обаче разработчиците са имали достатъчно време за подготовка? Все пак имайте предвид, че играта излезе началото на февруари. Дали няма да се сблъскаме с проблеми, или разработчиците ще съумеят да ни впечатлят за пореден път, ще видим скоро. 

Източници: Polygon, PlayStation

Няма коментари

Напиши коментар