Безплатен скин на Apex Legends за Twitch Prime абонатите
Apex Legends

Безплатен скин на Apex Legends за Twitch Prime абонатите

Оферта, която не е за изпускане и още нещо!

Играете ли Apex Legends? Twitch Prime абонат ли сте? Ако отговорихте и на двата въпроса с "да", ще можете да се сдобиете с доста готин скин - Omega Point Pathfinder и 5 Apex пакета, пълни с различни козметични награди. Единственото нещо, което трябва да направите е да свържите своите EA и Twitch акаунти. 

Twitch Prime абонатите ще получат и ексклузивни предмети в MapleStory 2 - доста добра игра за убиване на време. Предметите, които ще получите са Flying Fan mount, облекло на White Rabbit, Tamed Lil Boogie mount и 7 дни MapleStory Premium Club. Също така и специален Loot за League of Legends.

Всичко това ще бъде налично съвсем скоро, но офертата за Apex Legends е вече активна! Има и няколко ограничения: Можете да използвате наградата само за един акаунт и платформа, та бъдете внимателни при свързването на акаунтите! Ако много искате Apex Legends наградата трябва да сте член на Twitch Prime, а пък ако нямате намерение да плащате месечно за Twitch Prime, можете да се възползвате от офертата 30-day free trial и да вземете наградата по този начин.

Наградите за Apex са налични до 18 април, затова трябва да побързате и да се сдобиете със скина колкото се може по-скоро! Аз лично вече си го взех и мога да кажа, че противниците ми умират нарочно, за да се порадват на готиния ми скин : )


Ако все още не сте разбрали, вчера беше добавено ново оръжие в играта - Havoc.


Оръжието е тип Assault Rifle и използва Energy Ammo, съвместимо е с Turbocharger и Selectfire Receiver, което означава, че от Autofire режим става на Charging beam, който убива всичко, което уцели. Оръжието в момента е едно от най-силните в играта и заедно с Hemlok разполагат с най-много щети за изтрел.

Като човек, който започна да играе Apex наскоро, смело мога да заявя, че все повече и повече започвам да харесвам Energy Ammo оръжията, не само защото нанасят много щети, но и защото пасват на начина ми на игра.

Интересно ми е да споделите в коментарите какво мислите за Apex Legends, допада ли ви? Коя ви е любимата легенда и колко най-много убийства сте правили в една игра?

Източник: PCGamer

Желая ви много победи от екипа на Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
IEM Katowice Major: New Legends Stage по HaveFun TV
Apex Legends
Apex Legends с нови рекорди по гледаемост

Няма коментари

Напиши коментар