Кога започва Apex Legends Season 1?
Apex Legends

Кога започва Apex Legends Season 1?

Всички фенове на играта очакват Season 1 да започне скоро, като се очаква да има и battle pass, заедно с нови Legends, оръжия и loot.

Apex Legends вече надмина 50 милиона играча, като бързо се превръща в едно от най-играните заглавия в света.

Феновете обаче нямат търпение да започне и първият сезон на играта, като очакват той да бъде оповестен в скоро време.

Кога ще започне Apex Legends Season 1?

Докато Respawn Entertainment все още не са обявили официална дата за първия сезон на Apex Legends, то планът на действие на разработчиците със сигурност показва, че сезон едно трябва да започне през март месец. Официална дата все още няма, макар повечето да вярваха, че това ще се случи на 12 март. Е, не се случи.


План за действие на разработчиците на Apex Legends за 2019 година

Обявеният стрийм на EA беше пълен с фенове на Apex, но те бяха разочаровани, след като водещият Sean каза, че няма официално изявление по въпроса, а Respawn Entertainment публикуваха в Reddit за да потвърдят излизането на Season 1, но също така да кажат, че датата няма да е 12 март.

Хайпът обаче е твърде голям за Season 1 и определено феновете ще трябва да бъдат по-търпеливи.

Ще има ли нови "Legends" в Season 1?

В най-скорошния ъпдейт на играта, разработчиците потвърдиха, че ще има нови легенди, които ще излезнат по време на Season 1. Една от легендите вече е ясна, като той се казва Octane, като знаем също така за неговите умения, които го характеризират, като "нуждаещ се от адреналин".

Други пък откриха файлове на Wattson, който ще използва електричество, за да сваля опонентите си, заедно с още други 10 пристигащи легенди в играта.

В крайна сметка със сигурност ще трябва да изчакаме докато Season 1 стъпи на прага ни, за да разберем повече по въпроса.

Ще видим ли актуализация по сегашните легенди за Season 1?

Въпреки че новите легенди са най-очакваното нещо в играта, то сегашните също могат да бъдат променени по някакъв начин, с идването на Season 1.

В информацията на ъпдейта от 6-ти март Respawn потвърдиха, че ако все още има проблеми по сегашните легенди, те ще бъдат оправени по време на Season 1.

Те също така споменаха, че ще има подобрения по hitbox системата, най-вече за Caustic, Pathfinder и Gibraltar - с идването на Season 1, за да бъдат сигурни, че няма бъгове с промените.

Файлове в играта ни подсказаха и за идващия battle pass, в който ще има скинове на легенди, така че очаквайте още информация скоро време.


Новите скинове ще освежат настоящите легенди.

Ще има ли Battle Pass в Season 1?

Също, като Fortnite, представянето на Season 1 на Apex Legends ще ни докара и Battle Pass. Играчите ще могат да си го закупят и да го ъпгрейдват, за да получават скинове за различните легенди и оръжия, както и Apex Packs.

Много от хората вярват, че Apex Legends Battle Pass ще бъде пуснат заедно със Season 1, но това все още не е обявено официално.


Всички нямаме търпение да си закупим Battle Pass

Ще има нови оръжия в Season 1, като две от тях ще са Havoc riffle и L-STAR LMG.

Играчите вече могат да ползват Havoc, който беше пуснат на 20 февруари, но L-STAR все още не се е появило в играта. Най-вероятно ще бъде пуснато, заедно със Season 1.

Ще има и нов loot за играчите, който ще може да намирате по картата, въпреки, че нямаме много информация в момента.


Ако се чудите как изглежда L-STAR, което ще бъде пуснато в Season 1

Колко време ще продължи Season 1?

Тъй като, все още няма официално изявление по въпроса, то ние нямаме достатъчно информация, за да бъдем конкретни.

Въпреки това, благодарение на плана за действие на разработчиците за 2019 година, можем да видим, че Season 2 ще започне през юни, така че Season 1 най-вероятно ще продължи около 3 месеца и ще свърши някъде през май или началото на юни.

Следете нашите социални мрежи за повече информация, а след като получим такава, със сигурност вие ще сте първите научили.

Успех в игрите!

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар