Колко точно хакери са баннати в Apex Legends?
Apex Legends

Колко точно хакери са баннати в Apex Legends?

Respawn Entertainment, разработчиците на популярната игра Apex Legends, са дали малко повече информация по ситуацията.

Откакто пуснаха Apex Legends, нейната популярност е невиждана, но определено с популярността и огромните цифри хора, които играят играта, дойдоха и огромните цифри хакери.

Както при повечето игри, повечето играчи се опитват да намерят лесния начин към победата, като използват непозволени средства, за да придобият преимущество в играта. Доста хора в обществото, включително и някои от по-известните личности, като Dr Disrespect вече изказаха мнение по случая.


Докторът наскоро избухна, след като за пореден път беше убит от хакер в играта или поне той така мисли.

Вече от доста дълго време се говори за този проблем, като в момента се разработва система за докладване на профили на играчи, които според други играят с непозволени средства, също така се говореше и за шеговитата идея да се направи система, която да вкарва всички играчи с непозволени средства да играят в един сървър, за да видят какво е.

Respawn публикуваха, че до 8-ми март са баннали над 355 000 играча на PC платформата, чрез тяхната anti-cheat система "Easy-Anti-Cheat".

Огромната цифра от хакери, които вече са баннати рефлектира и върху популярността на играта, както и върху битката на Respawn срещу такива хора.

В публикацията се казва, също така, че се мислят различни методи как да се справят с многото хора, играещи с непозволени средства, като Respawn са се консултирали с EA, като се очаква да се увеличи екипа им, свързан с anti-cheat системата, както и ресурсите.

Също така казаха, че не могат да навлизат в повече детайли, свързани с потенциални промени по играта, като "не искат те (хакерите) да разберат какво точно ще се случи".


Дори партниран Twitch стриймър беше хванат да играе с непозволени средства.

Извън проблемите на Respawn с хакерите, вече има и актуализация по играта, която цели да се справи с проблемите, като крашове, както и проблемите със сървърите.

Докато пътят с борбата срещу хакерите е много дълъг, вече е ясно, че Respawn се борят и правят всичко възможно да осигурят спокойна среда на игра на нормалните играчи.

Ние сме изключително благодарни на екипите, които вършат всичката тази работа, за да ни осигурят средата, която желаем.

А докато битката с хакерите продължава, вие не забравяйте най-важното - Have Fun, докато играете.

 

Източник: Dexerto

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар