NRG ще наемат Apex Legends играчи
Apex Legends

NRG ще наемат Apex Legends играчи

Северноамериканската организация, в която играе и Цветелин "CeRq" Димитров, но в друго тяхно подразделение - CS:GO, сега наема и APEX Legends играчи и не само.

APEX Legends ще бъде 12-та игра, в която NRG Esports инвестират. Организацията има отбори в големите заглавия като CS:GO, Rocket League, Hearthstone и Smash. NRG също така, са начело на San Francisco Shock и така имат и свой отбор по Overwatch.

NRG имаха някои успехи през 2018. CS:GO отборът им, начело с Цветелин "CeRq" Димитров са една малка история за пепеляшка, като успяха да спечелят cs_summit 3 и IEM Shanghai, като завършиха втори на StarSeries Season 5 и в топ 4 на ECS Season 5, както и ESL One New York.

Rocket League отборът също имаше стабилна година, като спечелиха RCLS Season 6 за Северна Америка. 

В Overwatch, отборът на NRG спечелиха Overwatch PIT Season 3 и завършиха в топ 4 на OWC Season 2.

След като са толкова голяма мултигейминг организация, естествено, че има смисъл NRG да инвестират и в Apex Legends. Играта стана огромна новина в последни седмици, като само при пускането и играха 2.5 милиона играча, а се стигнаха и до 10 милиона на 3-я ден.

Ако NRG успеят да подпишат с играчи, брандът може да участва на идващия турнир за 200 хил. долара - Twitch Rivals.

За всички, които все още не знаят какво е Apex Legends - По много от характеристиките си се определя като Battle Royale. Има много играчи, като в случая броят им е 60.

Отново скачате на картата и си избирате къде да се приземите. По картата, както обикновено има дефанзивни и офанзивни предмети. Има и някои особености и подобрения. Първо, за момента, играта може да се играе само в отбори по трима души (това прави 20 отбора от по 3-ма играчи). В бизкото бъдеще се очаква да се пуснат дуо и соло режими, но в момента играта е отборна, което според мен е хубаво за такъв тип игра. Освен това, на старта сам избираш своята роля.

Можеш да бъдеш съпорт, който главните умения са му heal и utility, а можеш да бъдеш и съпорт, който изцяло уменията са му utility, като робота Pathfinder. Има и други роли, които са много интересни, но искам да ви оставя сами да разберете какво точно се случва и да не ви спойлвам.

Очакваме повече информация по случая с новите играчи и дали още организации ще инвестират в играта, която направо взриви света на гейминга, като за момента е най-гледаната игра в Twitch, а това означава че надмина както Fortnite, така и League of Legends.

Преди 2-3 дни shroud имаше повече зрители, отколкото цялата секция Fortnite в Twitch.

 

Източник: VPEsports

Свързани страници

Виж всички
Apex Legends
Apex Legends - полезни съвети
Apex Legends
Apex Legends - новата Battle Royal вселена
CS:GO
CS:GO Major в Берлин
Ревю
Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide

Няма коментари

Напиши коментар