Report система в Apex Legends
Apex Legends

Report система в Apex Legends

Respawn Entertainment най-после потвърдиха идването на система за докладване на хакери в играта.

Най-големият проблем на Apex Legends в момента са хакерите в играта, защото ние определено се радваме на игра лишена от бъгове, но хората, играещи с непозволени средства станаха твърде много.

Respawn обявиха, че работят по въпрос, като баннаха над 16 000 играчи в първата седмица, но все още има доста хора, които са подозрителни.

Докато хакерите са неизменна част в различните общества и различните игри, основната причина, която дразни играчите е, че няма система, която да им позволява да докладват играчи, които играят с непозволени средства.


Наскоро Apex Legends достигна 50 милиона играчи, които играят играта

Възможно е играчите, които играят с непозволени средства да бъдат докладвани, но трябва да влезете в сайта на EA и да попълните форма, което реално е доста дразнещо и отнема много повече време, отколкото ако има вградена функция в играта, а сме сигурни, че ще е по-лесно и за разработчиците в даден момент.

За наше щастие, продуктовият мениджър на Apex Legends - Lee Horn потвърди, че Respawn са чули играчите и работят по система, която се очаква да бъде пусната скоро.

По-детайлна публикация за хакерите ще дойде скоро, така че аз не искам да открадна момента на Jay (Мениджър връзки с обществото), но функция за докладване на подозрителни акаунти ще има.

Аз лично не мога да различа добър играч от играч, който играе с непозволени средства все още, но има доста акаунти, които имат направени по над 8 хиляди убийства, което е меко казано странно и може би точно тези хора ни развалят удоволствието от играта.

Интересно ми е дали вие, драги читатели, имате опит срещу хакери в играта? Как ги различавате от нормалните играчи, които се опитват да спечелят поредната си игра? Напишете в коментарите.

Не съм си правил труда да влизам в сайта на EA и да докладвам профили, но определено ако има система в играта, която ми позволява да го правя, бих се възползвал при първия ми допир с такива хора.

Това е един огромен проблем на 99% от мултиплеър игрите, който все още няма 100% решение, но определено компанийте правят всичко възможно.

А докато излезне система за докладване на подозрителни профили бъде активирана, както винаги - Have Fun!

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар