Respawn баннаха 16 хиляди играчи, които играели с хак
Apex Legends

Respawn баннаха 16 хиляди играчи, които играели с хак

Respawn Entertainment баннаха 16 хиляди играчи, които играли с незпозволени средства.

Respawn Entertainment удариха тежкия чук върху огромен брой играчи, които играели с незпозволени средства, конкретно - 16 хиляди Apex Legends играчи, в огромна вълна от банове, която цели да изкорени опитите на такива персонажи.

Това беше новина в скорошна Reddit публикация. Въпреки че в публикацията не бяха описани детайли, като на коя платформа колко човека са баннати, то ние лесно може да предположим, че повечето са били на PC. Играчи често срещат хакери в Apex Legends, въпреки че цифрата не е толкова голяма - особено на базата на 25-те милиона играчи, то дори изглежда нищожна.

Въпреки всичко, от Respawn Entertainment взимат нещата много сериозно и още в самото начало се опитват да изкоренят тези хора от обществото и това със сигурност би трябвало да зарадва всички любители на играта, защото на други Battle Royale игри им отне няколко месеца до първата вълна с банове.

Ето, че три седмици след пускането на играта, вече имаме и първата вълна от банове, а Respawn Entertainment се опитват да бъдат максимално прозрачни към феновете на играта и сякаш през цялото време ние знаем, че те работят по нейното развитие, за да може да продължим да и се радваме и да не ни омръзне.

Аз лично все още не съм срещал хакери в играта, но кой знае... ? Може и да съм и да не съм разбрал.

В публикацията се гласи, че ако срещнете хакер, трябва да докладвате неговото ID.

Дори да нямате доказателства, вземете тяхното ID и го докладвайте, за да може да разследваме акаунта

Докато Apex Legends няма вътрешна функция за докладване, то определено се очаква в идните версии на играта. В публикацията се казва, че новият пач ще увеличи стабилността на играта, както и производителността. Respawn също така публикуват нова информация относно бъдещи пачове на играта, за да държат играчите в течение, с това което се случва ’’зад сцената’’ на най-новия Battle Royale, който превзе сърцата на много геймъри по света.

Apex Legends определено е доста популярна в момента и цифрите, които постига, като например играчи, които играят играта са доста големи. 25 милиона играча!

А вие срещали ли сте хакери в играта или за момента не сте хабили нерви? Напишете в коментарите.

И какво винаги -  Have Fun!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар