Apex Legends Season 1: Wild Frontier
Apex Legends

Apex Legends Season 1: Wild Frontier

Season 1: Wild Frontier ъпдейтът е вече в играта.

Феновете на Apex Legends могат да ликуват, тъй като от Respawn Entertainment пуснаха ъпдейт, с който въведоха промени по героите, уменията им и много други неща в играта.

Season 1

Всеки играч, който играе играта в рамките на първи сезон, получава следните неща напълно безплатно:

  • 1 Wild Frontier Legend Skin
  • 5 Apex Packs
  • 18 Wild Frontier themed Stat Trackers

Battle Pass

Първи сезон включва в себе си и така желания Battle Pass, който дава ексклузивни награди на онези, които го закупят с 950 Apex Coins. Battle Pass-ът също има и пакет, с който се отключват първите 25 нива в него. Той струва 2 800 Apex Coins.

Наградите, които той дава, са общо 100 уникални предмета, които може да разгледате от официалния сайт на играта.

Octane

Заедно с всичко това, беше въведен и съвсем нов герой на име Octane. Новият герой струва 12 000 Legend Tokens или иначе казано - 750 Apex Coins. Ето и какви са неговите умения:

Stim (тактическо умение) - героят се движи с 30% по-бързо за шест секунди, като кръвта намалява при използване.
Swift Mend (пасивно умение) - автоматично възстановява кръвта през определено време.
Launch Pad (ултимат) - героят поставя трамплин, който катапултира съотборниците в небето.

Промени по героите

Идеята на Respawn Entertainment е героите с различни размери и умения да бъдат приблизително равни по сила и успеваемост (winrate), нанасяйки различни промени по всеки един от тях. От Respawn ще се опитат да увеличат силата на по-големите по размер герои преди да разгледат възможността за налагане на нърфове на останалите герои.

Други

В ъпдейта са засегнати доста стабилизиращи играта промени (кадрите в секунда за компютри са ограничени до 300), новости в настройките на играта (добавени са нови опции - "Swap LT/RT & LB/RB", "Swap L1/R1 & L2/R2", "Sprint View Shake", "Trigger Deadzones" и "Advanced Look Controls"), баланс на героите, оправени са hitbox-ове на някои от тях (както е написано по-горе), оправени са бъгове, свързани с оръжията, добавена е поддръжка на Razer Chroma продуктите (за да ни свети клавиатурата в тон с героя, който играем) и много други, които може да прочетете в оригинал на английски език от тази reddit публикация.

 

Източник: reddit

Няма коментари

Напиши коментар