Shroud тествал Octane и Wattson за Apex Legends
Apex Legends

Shroud тествал Octane и Wattson за Apex Legends

Може би най-добрият играч на тази игра е имал шанса да тества идващите Octane и Wattson още преди да са излезнали.

Battle Pass за Apex Legends вече идва при нас, след толкова седмици спекулации. Season 1 също ще бъде пуснат, а с него идват и новия герой в играта - Octane.

А с идването на героя ние намираме все повече и повече информация за него, дали чрез различни играчи, дали чрез reddit, дали чрез самия Shroud.

Именно Michael "Shroud" Grzesiek разкри на стрийм, че е бил тестър на играта преди година. Той обясни, че Octane вече можел да се играе по това време и го е тествал и също така каза, че е много забавен герой. Също така спомена, че Octane е твърде бърз в предишната му форма, така че Respawn ще трябва да направи няколко промени по скоростта му, преди да го пусне.

Едно от уменията на Octane е Adrenaline Junkie, което му дава 30 процента повече скорост на движение за шест секунди, като взима 10 процента от неговото здраве. Respawn ще трябва да балансират тези числа, определено.

Shroud също така сподели и малко повече информация за още един герой - Wattson, който също очакваме да влезне в играта Apex legends. Той обясни, че Octane и Wattson са единствените два героя, които е можело да се тестват, защото Respawn "вече знаеха, че Wattson и Octane ще бъдат пуснати със Season 1". Отделно, Shroud каза, че Respawn имали доста други герои за тестване, но ги ограничили до сегашния състав, плюс Octane и Wattson.

Ще бъде много интересно да видим дали Wattson ще бъде пуснат през Season 1, който ще трае около три месеца. Втория сезон би трябвало да започне през юни 2019, според плановете на Apex Legends.

Ако искате да пробвате Octane, ще може да го направите днес, вторник, 19 март.

И още нещо!

Освен новия герой и различните предмети, ще получим и скинове за Lifeline, Wraith и Mirage. Battle Pass-ът е вашият билет за тонове награди: след като купите паса, всяко ниво, което печелите по време на Season, отключва награда, като скинове на оръжия, рамки с банери, HP boost и други. Пасът ще включва скинове на повечето от оръжията, и ще съдържа около 100 предмета. Повече може да прочетете в нашата статия, специално за Apex Legends Battle Pass.

Успех в игрите!

 

Източник: dotesports

Няма коментари

Напиши коментар