Турнирът Twitch Rivals по Apex Legends започва утре
Apex Legends

Турнирът Twitch Rivals по Apex Legends започва утре

Twitch Rivals събитието ще включи популярни стриймъри, които ще се борят за награден фонд от 200 хил. долара.

Платформата Twitch ще бъде домакин на няколко събития на новата игра на Electronic Arts - Apex Legends, а общия награден фонд ще бъде 200 хил. долара.

Събитието е част от програмата Twitch Rivals, която ни предоставя известни стриймъри, които се борят за големи наградни фондове. Twitch ще бъде домакин на Apex Legends събития на 12 февруари и 19 февруари, с отделни събития за Северна Америка и EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) и в двата дни. Всеки турнир за всеки отделен регион ще има по 50 хил. долара награден фонд.

Турнирът Twitch Rivals Apex Legends ще има 16 отбора (по 3 играча във всеки отбор), като всеки ще се бори да събере повече точки за общо четири часа игра. Точки ще бъдат присъждани за спечелени мачове и убийства. Отборите ще могат да играят колкото искат мачове в определения период от време.

Най-известните лица, които ще участват ще бъдат Michael "Shroud" Grzesiek, Guy "Dr Disrespect" Beahm и играчът на Team SoloMid - Ali "Myth" Kabbani. И тримата стриймъри са част от официалната партньорска програма на Apex Legends и играят самата игра от излизането й миналия понеделник.


Shroud играе Apex Legends, заедно с бившия си съотборник в Cloud9 CS:GO - Skadoodle

Apex Legends навлезна с гръм и трясък, като нае топ стриймъри, за да я промотират най-вече в Twitch. Повече от 2.5 милиона играча играха играта в първите 24 часа от излизането й. Apex Legends, също така, е най-стриймваната игра в Twitch от понеделник, като често минава над 300 хил. зрители.

Respawn Entertainment и Twitch разкриха първото си голямо партньорство, което ще бъде този турнир. Общо 48 стриймъра ще се борят за големия награден фонд.

Ако имате желание да гледате турнира, може да го направите в Twitch, както и на индивидуалните стриймове на всеки участник.

Ще оставя няколко стрийма за ваше улеснение:

Ако получим повече информация, ще я добавим в тази статия. Това ще бъде първото голямо събитие на играта Apex Legends и със сигурност ще има голям интерес, аз лично нямам търпение да започне.

А вие пробвахте ли играта? Напишете в коментарите.

А докато започне турнира, както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
Apex Legends
NRG ще наемат Apex Legends играчи
Apex Legends
Apex Legends - полезни съвети
Apex Legends
Apex Legends - новата Battle Royal вселена
Ревю
Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide

Няма коментари

Напиши коментар