Анонс и информация за Mighty Triad: Agility турнирът на WePlay
Artifact

Анонс и информация за Mighty Triad: Agility турнирът на WePlay

WePlay обявиха подробностите около втория си турнир по Artifact.

Mighty Triad: Agility ще се проведе от 15 до 20 януари, а квалификациите са след по-малко от две седмици.

За разлика от дебютния турнир Mighty Triad: Strength, който беше спечелен от Hyped, в този случай много повече играчи ще получат шанса да се класират за турнира. На 26 декември ще се проведат общо 14 отворени квалификации, обхващащи цяла Европа, Америка, Азия и Океания. Всяка квалификация ще съдържа до 128 слота за участие, което означава, че близо 1 800 играча ще могат да участват.

Записването става от тази страница след натискане на бутон "Apply for Agility", като всички квалификации за Европа започват от 20:00 часа българско време.

Най-добрите играчи от отворените квалификации ще продължат към затворени квалификации на 28 декември, като форматът там ще бъде GSL група с Bo3 мачове. Важно уточнение е, че организаторите на турнира ще изискат доказателство, че сте европейски гражданин, ако решите да участвате в европейските отворени квалификации и се класирате напред. Същото важи и за останалите региони, на които ще има квалификации.

След като затворените квалификации приключат, най-добрите играчи ще се присъединят към вече поканените 16 от предходното издание на Mighty Triad турнира.

Груповата фаза ще бъде от 15-ти до 18-ти януари, а плейофите - от 19-ти до 20-ти януари.

Mighty Triad: Agility отново ще бъде Constructed турнир, но този път наградният фонд ще се увеличи до сумата от 15 000 долара, която ще го направи турнирът с най-висок награден фонд досега в историята на Artifact, а победителят ще спечели 7 500 долара.

Ето и списък с играчите, които се класираха от Strength турнира:

 1. Hyped
 2. Hoej
 3. MieGod
 4. StanCifka
 5. SuperJJ
 6. Xixo
 7. Lifecoach
 8. Dog
 9. StrifeCro
 10. MissQingQing
 11. Fr0zen
 12. Naiman
 13. Luminous
 14. DrHippi
 15. HotMEOWTH
 16. MrYagut

Източник: WePlay

Свързани страници

Виж всички
Artifact
TakeTV с турнир по Artifact
Artifact
Интервю с Момчил "MorGalad" Киряков

Няма коментари

Напиши коментар