Artifact ще позволява направата на тестета извън играта
Artifact

Artifact ще позволява направата на тестета извън играта

Valve пуснаха инструменти, които да помагат на съществуващи сайтове за тестета на карти.

Artifact вече може да бъде предварително закупена в Steam, а още преди излизането си има турнир, който върви по SteamTV и е с награден фонд от $10,000!

Естествено, всички, които искат да играят играта, вече имат огромното желание да си направят собствено тесте. Създаването на тесте онлайн е честа практика при картовите игри, като се ползва помощта на различни сайтове. От Valve дори пуснаха инструменти, които да помогнат на тези сайтове и тяхното развитие. По този начин играчите ще могат да вкарат всяко тесте, което са направили онлайн, обратно в играта.

Разработчиците пуснаха CardSet WebAPI, което позволява на сайтовете да свалят изображения и текст, и да ги импортират директно в сайта. Всички персонализирани тестета ще имат свой уникален код, който ще може да се споделя. Всеки код ще може да се копира и поставя директно в Artifact, за да може всички избрани карти да се появят. Другия вариант е просто да видите картите в Online Deck Viewer.

От Valve споделиха, че инструментите ще помогнат на играчите да създадат тестета, които да бъдат максимално полезни в битка и естествено да се създаде мета на играта. Доста играчи ще прекарат изключително много часове, докато си създадат тестета - дори преди да пуснат самата игра.

Artifact ще бъде пусната официално за PC (Windows/Mac/Linux) на 28 ноември. Догодина ще бъде пусната и мобилна версия за Android и iOS. Закупувайки играта, вие ще получите две тестета, съдържащи 54 карти всяко. Сред картите ще има 5 героя, 9 item карти и 40 други карти. Освен това, ще получите и 10 пакета с карти, всеки от които съдържа 12 случайни карти, една от които със сигурност е от Rare тип. Пакетите с карти се планира да струват 2 долараArtifact е създадена, за да даде на Trading Card Game (TCG) ентусиастите най-дълбокият геймплей и най-доброто преживяване в една фантастична игра на карти.

Какво мислите, дали Hearthstone ще има нов противник? И въобще Artifact ще успее ли да навлезне на сцената?

Няма коментари

Напиши коментар