Датата на излизане на Artifact е вече ясна
Artifact

Датата на излизане на Artifact е вече ясна

Artifact е дигитална картова игра, създадена от легендарният дизайнер Richard Garfield и Valve, базирана на шедьовъра Dota 2 на Valve.

По информация от Valve играта за първи път ще може да бъде играна от широката публика на предстоящото събитие PAX West в Сиатъл, Вашингтон от 31 август до 3 септември. Посетителите на събитието ще имат удоволствието да участват в първия турнир на играта. Те ще бъдат изправени едни срещу други в схема на директна елиминация, а най-добрите ще изиграят своите мачове на главната сцена.

Всеки, който участва в този турнир, ще получи Artifact мърч, който включва подписани от създателите плакати и два ключа за активация на играта, когато тя бъде пусната официални.

Играта ще бъде пусната официално за компютри с Windows, Mac и Linux на 28 ноември тази година и ще струва 20 долара, а догодина ще бъде пусната и мобилна версия за Android и iOS. Закупувайки играта, вие ще получите две тестета, съдържащи 54 карти всяко, от които 5 героя, 9 item карти и 40 други карти, както и още 10 пакета с карти, всеки от които съдържа 12 случайни карти, една от които със сигурност е от Rare тип. Пакетите с карти се планира да струват 2 долара.

Artifact е създадена, за да даде на Trading Card Game (TCG) ентусиастите най-дълбокият геймплей и най-доброто преживяване в една фантастична игра на карти.

Играта ще може да закупите от Steam магазина.

Няма коментари

Напиши коментар