Първият Artifact турнир на WePlay! с дати и участници
Artifact

Първият Artifact турнир на WePlay! с дати и участници

Преди месец време си говорихме за плановете на WePlay, а сега вече имаме по-детайлна информация за първия от турнирите им.

За разлика от елементарното име, което Beyond The Summit измислиха за своя първи турнир - Artifact Preview Tournament, то положението при колегите от WePlay! е малко по-различно. Tурнирът им е кръстен WePlay! Artifact Mighty Triad: Strength.

На пръв поглед е малко сложновато, но след една малка разбивка се вижда логиката. Artifact Mighty Triad е всъщност име на предполагаема поредица от турнири, а Strength отзад е конкретното издание, което ще ни радва. Точно както бяха обявили в края на септември, но стига сме говорили празни приказки.

В първия турнир на WePlay! участие ще вземат общо 32 играча, които са предварително поканени и имат солиден background в картовите игри Hearthstone, Magic: The Gathering и Gwent, който ще им помогне да навлязат бързо и лесно в непознатото бойно поле на една нова игра с карти. Повечето от тях са известни, някои са шампиони в своите дисциплини, и всички са изучавали в дълбочина същността на Artifact по време на затворената й бета. Накратко, ще има много вълнуващи сюжети и съперничества между хора, които някога са се изправяли очи в очи.


Схемата от тестовия турнир на Beyond The Summit

Форматът е вече заложеният стартов такъв от Valve, а именно GSL групова фаза (по осем играча в група), в която всеки играе срещу всеки и най-добрите продължават към плейоф с директна елиминация, в който всеки мач е във формат Bo3.

Цялото това невиждано досега зрелище ще приключи с награждаване (засега само виртуално). Първенецът ще получи 5 000 долара и славата на втория играч в света, печелил турнир по Artifact. Подгласникът ще се радва на награда от 3 000 долара, а останалите 2 000 долара ще бъдат разделени между полуфиналистите. Освен паричните награди, топ осемте играчи ще получат директна покана за следващото издание от серията Artifact Mighty Triad турнири.

Време е! Стигнахме и до въпросните участници. На вашето внимание…

Amaz Cydonia dpmlicious Dog
DrHippi Ekop Fr0zen Freddybabes
GameKing Hoej Honey Hyped
Lifecoach Lothar Luminous Matthew Foulkes
MissQingQing886 MELO Mryagut Naiman
Pavel Petrify PMayne Rdu
Reynad StrifeCro eSuperJJ StanCifka
Xixo Wifecoach TBD TBD

Както можете да забележите в тази красива таблица, пълна с легенди, има два празни TBD слота. Кои ли играчи ще ги запълнят? Дали ще видим heffaklumpen - шампиона на Artifact Preview Tournament, който ще опита да защити титлата си, или може би KuroKy, въпреки че той изрично заяви в своя Twitter, че това е първия му и последен competitive Artifact турнир.

И накрая най-важното - кога и къде ще можем да гледаме този турнир? - От 29-ти ноември до 4-ти декември на twitch.tv/weplay_main.

Нека разберем заедно точно каква Сила ще е нужна за титлата на първия WePlay! турнир по Artifact.

Източник: WePlay!

Няма коментари

Напиши коментар