TakeTV с турнир по Artifact
Artifact

TakeTV с турнир по Artifact

TakeTV, организаторът на популярната серия Hearthstone турнири SeatStory Cup (SSC), продължава с неговото 10-то издание, но не по Hearthstone, а по новата игра на Valve, а именно Artifact.

Точно преди Коледните празници - от 20-ти до 22-ри декември, SSC X ще се проведе първото LAN събитие за Artifact и вторият Constructed турнир като цяло, а наградният фонд ще бъде 10 хиляди долара.

Constructed форматът наскоро дебютира в събитието на WePlay Mighty Triad: Strength. Турнира спечели играчът на Team Liquid Hyped, а всички мачове от първенството се изиграха изцяло онлайн. Присъствено в студиото в Киев, Украйна, бяха само коментаторите и талантите. Повече може да прочетете в тази статия.

Що се отнася до SeatStory Cup X, можем да очакваме тяхната запазена марка отново, а именно уютна атмосфера в студиата на TakeTV в Крефелд, Германия, и три дни забавление, хумор и качествено еспорт съдържание.

SeatStory Cup X ще включва и три онлайн квалификации, давайки шанс на всеки за участие в турнира. Засега има насрочена една квалификация за Европа, която ще се проведе днес (петък, 7 декември) и една квалификация за Северна Америка, която ще се проведе утре (събота, 8 декември). И двете квалификации са ограничени до капацитет от 128 играчи.

Връзката за записване в европейската квалификация ще стане ясна в 19:30 часа българско време в канал eu-qualifier в Discord сървъра на турнира, така че може да се насочите натам, ако възнамерявате да участвате.

В деветте си издания досега SeatStory Cup имаше само един шампион, който е печелил две издания и това е Jon "Orange" Westberg, но новото издание с Artifact може да добави нещо ново към историята на турнира, защото много от предишните шампиони на SSC, включително Janne "Savjz" Mikkonnen, Cong "StrifeCro" Shu, Jan "SuperJJ" Hanssen, Adrian "Lifecoach" Koy and Sebastian "Xixo" Bentert проявиха интерес към Artifact изданието.

 

Източник: VPEsports

Няма коментари

Напиши коментар