PUBG за Xbox достигна 3 милиона продажби
Console

PUBG за Xbox достигна 3 милиона продажби

Една от най-популярните игри - PlayerUnknown's Battlegrounds беше пусната на 12-ти Декември 2017 и вече достига върхове в продажбите.

След като PUBG тотално разби всички други игри по прекарани часове игра, продажби и като цяло популярност в платформата Steam, сега същото нещо се случва и при Xbox. След договорка с Microsoft, беше ясно че играта ще се пусне първо за Xbox One и за Xbox One X, като Генералният мениджър маркетинг на игри - Арон Грийнбърг потвърди, че PUBG е постигнала моментален успех, след пускането й.

"След пускането на PUBG за Xbox One през Xbox Game Preview програмата, беше страхотно да видим вълнението и страстта показани от Xbox обществото.
Дали ще стриймваш в Hype зоната на Mixer или ще се бориш за "Chicken Dinner", играчите помагат за развитието на играта за конзола.
Днес, PUBG corp. и Xbox са много развълнувани да споделят че до края на 2017 PUBG обществото на Xbox One е нарастнало до над 3 милиона играчи.

Също така беше разкрито, че за първи път след появата й на 3-ти Ноември 2017, Call of Duty: WWI беше изместена от челната позиция по продажби от не коя да е игра, а именно PlayerUnknown's Battlegrounds.

За притежателите и феновете на Playstation 4, които може би завиждат от привилегиите, които имат хората с Xbox, можем да кажем че има надежда.
Макар, че все още няма официална дата за излизане на играта за PS4, CEO-то на PUBG Corp. - Чанг Хан Ким спомена, че иска играта да се превърне в универсален медия франчайз.

Тъй като играта, ще бъде ексклузивно заглавие за Xbox One за известно време, ние искаме да я завършим PUBG за Xbox за момента.
Ако имаме възможността, крайната цел ще бъде, PUBG да бъде пусната за всяка платформа. 

Няма коментари

Напиши коментар