PUBG за PS4 е на път да излезне
Console

PUBG за PS4 е на път да излезне

PS4 определено набират скорост последно време.

Вече имаме пуснати версии за Android и iOS през 2018, а сега е ред на PS4, след като доскоро играта беше ексклузивна за Xbox One.

На всички ни е известно, че PUBG направи Battle Royale жанра толкова известен, като имаше над 3 милиона човека, които играеха по едно и също време, през януари 2018. След това вече станахме свидетели на Battlefield V, Call of Duty и Fortnite.

След като беше пусната през март 2017, PUBG веднага беше взета на прицел от Microsoft, като те пуснаха играта, като ексклузивна на тяхната конзола - Xbox One. До юли 2018 играта е била продадена 8 милиона пъти за конзола.

В началото играта за конзола стартира много зле - с много бъгове, но пък по същия начин беше и за PC. Въпреки всичко, PUBG Corp. се справиха с повечето от тях и в момента конзолната версия наподобява максимално тази за PC, като дори има "динамична околна среда и време" (dynamic weather).

Все още не е ясно какво ще има във версията за PS4, която се очаква да излезне през декември, ако договорът за ексклузивност с Microsoft е бил за една година. Надяваме се, че Fix PUBG ще ни разкрият повече, а и няма да позволят да има същите бъгове, както в началото на Xbox One.

Можем само да се надяваме всичко да е наред, за да може и потребителите на PlayStation 4 да се радват на играта, както ние го правим на PC и Xbox, а други на телефоните си.

Вие на какво играете PUBG? Напишете в коментарите!

Свързани страници

Виж всички
Console
Sony ще пусне PlayStation Classis през декември
Hearthstone
Интервю с българския отбор по Hearthstone
CS:GO
FACEIT Major 2018 - Финали

Няма коментари

Напиши коментар
Tags