Red Dead Redemption с нов трейлър!
Console

Red Dead Redemption с нов трейлър!

Този див, див Rockstar запад.

Няма да ви бавя, и започвам с най-важното, а именно:

1. Играта излиза на 26 октомври

2. Новия, трети трейлър за играта:

Така, дойде и времето за повече детайли.

Трейлърът идва с извинение от разработчиците от Rockstar, в което казват, че са имали огромното желание да пуснат играта по-рано, но са имали нужда от допълнително време, за да подобрят: "Искрено ви благодарим за вашето търпение и се надяваме, че когато играете играта, ще се съгласите, че чакането си е заслужавало. През това време, разгледайте скрийншотите от играта. Нямаме търпение да споделим още информация с вас в следващите няколко седмици."

Към трейлъра от Rockstar са ни задали и тона на историята:

Америка, 1899 година. Ерата на дивия запад е към своя край, като служителите на реда преследват последните разбойнически групи. Тези, които не се предадат биват избити. 

След несполучлив обир в западния град на Блекуотър, Артър Морган и групата на Ван дер Линде са принудени да бягат. По петите им са федерални агенти и най-добрите ловци на глави в държавата. За да оцелеят те трябва да ограбват, крадат и да се бият по пътя им през суровата централна Америка. С увеличаването на опасността Артър трябва да вземе решение - дали да се подчини на своите идеали или на лоялността на групата, която го е отгледала.

Звучи доста обещаващо според мен!

Ако и вие сте готови - можете да заредите револверите си за 26 октомври и да си поръчате играта предварително от официалния сайт на Rockstar тук

Няма коментари

Напиши коментар