Цели 19 години изминаха от първата Beta на Counter-Strike
CS:GO

Цели 19 години изминаха от първата Beta на Counter-Strike

На 19 юни, 1999-та година Counter-Strike мина в Beta версия, а до ден днешен все още раздаваше Headshots!

На 19 юни, 1999-та година една легенда беше пусната в своята Beta версия, а 19 години по-късно ние все още раздаваме headshots! Дори няма да споменавам в какъв спорт се превърна и колко хора идват на събития, за да гледат най-добрите играчи на планетата всяка година, по няколко пъти​.

По време на самата Beta, бяха добавяни нови оръжия и нови карти, периодично. Естествено, доста от нещата, които бяха разработени, бяха изхвърлени по-късно. Всяко велико нещо изисква жертви!

Самата Beta продължи до 8-ми ноември 2000-та година, когато Counter-Strike 1.0 беше пусната. Когато започваше разработването на играта, тя беше mod на Half-Life и беше направена от Minh Le, заедно с Jess Cliffe. Те бяха ядрото на оригиналния Counter-Strike екип от разработчици, но след време трябваше да дойдат още хора, за да бъдат направени текстури и карти за играта. Valve се включиха, по време на разработката на Beta 5.0.


Кадри: YouTube

Интересен факт е, че Valve спряха всички WON сървъри на 31-ви юли 2004, но все още има хора, които играят тази версия на играта, а дори има и работещи сървъри.

 

Искрено благодарим за всичко, което направихте за нас, през всичките тези години! ♥

 

Източник: counter-strike wikia

Няма коментари

Напиши коментар