AmaNEk ще играе за G2 на мястото на bodyy
CS:GO

AmaNEk ще играе за G2 на мястото на bodyy

G2 обявиха пристигането на Francois "AmaNEk" Delaunay в отбора, като той ще заеме мястото на Alexandre "bodyy" Pianaro.

Новината идва, след разочароващото представяне на G2 в New Legends фазата на IEM Katowice, където те завършиха с 1 победа и 3 загуби от Natus Vincere, MIBR и ENCE - три отбора, които стигнаха до плейофите.

25-годишният играч ще заеме мястото на Alexandre "bodyy" Pianaro, който ще бъде преместен на резервната скамейка след WESG World Finals - последното събитие, на което той ще играе с отбора.


AmaNEk ще играе в отбора на G2 на мястото на bodyy

bodyy е част от G2 от април 2016, когато беше взет от LDLC, за да дойде на мястото на Kevin "Ex6TenZ" Droolans. Той изигра основна роля в победите на отбора на ECS Season 1 Finals, ESL Pro League Season 5 Finals и DreamHack Masters Malmo 2017, но през последните 12 месеца не се намира в добра форма, като завърши само едно голямо събитие с по-висок от средния рейтинг.

"Ясно ни е, точно как трябва да променим нашия CS:GO отбор за 2019 година" - каза Damien "maLeK" Marcel в изявление.

"Това е процес на еволюиране и разработване, като разглеждаме нашите игри, идентифицираме и подпомагаме нашите силни страни и подобряваме нашите слабости"

"Алекс (bodyy) ни помогна много в нашето развитие, като пое много сериозен ангажимент и изцяло се отдаде на отбора и постигна прогрес. Въпреки това, ние все още чувстваме, че имаме нужда от по-голяма промяна и това доведе до неговото слагане, като резерва.

AmaNEk, от друга страна е свободен агент от началото на годината, когато се раздели с LDLC. Той има средно 1.23 рейтинг на LAN с отбора, на който помогна да завърши първи на PMU Challenge 2018 Finals и ESL Pro League Europe Championship и също така стигна до полуфинал на IEM Chicago.

 

Бившият играч на Misfits ще изиграе първия си LAN с G2 на Charleroi Esports, събитие с награден фонд от 113 хил. долара, което ще се проведе от 12-13 април.

След промените в отбора, G2 изглежда по следния начин:

France Richard "shox" Papillon
France Kenny "kennyS" Schrub
France Lucas "Lucky" Chastang
France Audric "JaCkz" Jug
France François "AmaNEk" Delaunay

France Damien "maLeK" Marcel (треньор)

 

Източник: HLTV, ESL

Няма коментари

Напиши коментар