Astralis бяха поканени на ESL One New York
CS:GO

Astralis бяха поканени на ESL One New York

Astralis приеха поканата да играят на ESL One New York, обявиха организаторите.

Датчаните са първият потвърден отбор на събитието, което ще се проведе в Северна Америка от 26-29 септември в Barclays Center, а наградният фонд ще бъде 200 хил. долара.

Това ще бъде третият ESL One New York турнир, в който Astralis ще участват, като датчаните са пропуснали само миналогодишното издание. През 2016 те отпаднаха в груповата фаза с 1-3 резултат, а в следващата година отново си тръгнаха още след груповата фаза, макар да беше по-различен форматът.


Astralis потвърдиха участието си на ESL One New York

Astralis също така ще участват на ESL One Cologne през следващия месец, а в момента са втори в надпреварата за Intel Grand Slam, която им донесе 1 милион долара през миналата година, като за момента имат само един спечелен турнир - IEM Katowice Major. Те са точно под Team Liquid, които спечелиха IEM Sydney и DreamHack Masters Dallas.

След като Astralis потвърдиха участието си, сега остават само пет покани, които трябва да бъдат раздадени на отбори, а последните две места в турнира за общо осем отбора, ще бъдат решени след квалификации, които ще се проведат в Европа и Северна Америка.

Astralis ще преследват четвъртата си Major титла на StarLadder Major, който е насрочен от 27 август до 8 септември. 15-ят Major в историята на CS:GO ще се състои изцяло в Берлин, а кулминацията ще бъде в емблематичната Mercedes-Benz Arena, дом на финалите на League of Legends World Championship 2015. Най-значимото нещо тук е, че StarLadder за първи път спечелиха правото да бъдат домакини на Major, като това е един от най-амбициозните проекти в историята на киевската компания, която е замесена в Counter-Strike средите от 2012 година.

Отдолу може да намерите лист с всички Major шампиони до момента:

DreamHack Winter 2013Sweden fnatic
EMS One Katowice 2014Poland Virtus.pro
ESL One Cologne 2014Sweden NiP
DreamHack Winter 2014France LDLC
ESL One Katowice 2015Sweden fnatic
ESL One Cologne 2015Sweden fnatic
DreamHack Open Cluj-NapocaFrance Envy
MLG ColumbusBrazil Luminosity
ESL One Cologne 2016Brazil SK
ELEAGUE Major AtlantaDenmark Astralis
PGL Major KrakowKazakhstan Gambit
ELEAGUE Major BostonUnited States Cloud9
FACEIT MajorDenmark Astralis
IEM Katowice 2019Denmark Astralis

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар