Astralis изравниха fnatic по спечелени Major титли
CS:GO

Astralis изравниха fnatic по спечелени Major титли

Astralis изравниха рекорда на fnatic, след спечеления трети Major на IEM Katowice 2019

Датчаните победиха ENCE с 2-0 в препълнената Spodek Arena, за да стигнат рекорда на fnatic от три Major титли, след като преди това спечелиха ELEAGUE Major Atlanta, заедно с Markus "Kjaerbye" Kjaerbye в отбора, както и FACEIT Major, но вече с Emil "Magisk" Reif, който стана MVP на IEM Katowice Major 2019.

С победата, Astralis станаха едва третия отбор в историята на Counter-Strike, който печели три Major титли една след друга, като последва стъпките на fnatic от 2015 година, които спечелиха 2015 ESL One събитията в Cologne (Кьолн) и Katowice, също така и бразилците от Luminosity/SK, които в момента са под името MIBR, които спечелиха MLG Columbus и ESL One Cologne 2016, под банерите на различни организации.


Astralis отново са на върха, този път на IEM Katowice Major

Astralis ще преследват четвъртата си Major титла на StarLadder Major, който е насрочен от 27 август до 8 септември. 15-ят Major в историята на CS:GO ще се състои изцяло в Берлин, а кулминацията ще бъде в емблематичната Mercedes-Benz Arena, дом на финалите на League of Legends World Championship 2015. Най-значимото нещо тук е, че StarLadder за първи път спечелиха правото да бъдат домакини на Major, като това е един от най-амбициозните проекти в историята на киевската компания, която е замесена в Counter-Strike средите от 2012 година.

След като завършиха 1-3 в New Challengers фазата в Катовице, fnatic са извън Major цикъла и трябва да се класират отново, за да получат шанс за още една титла.

Отдолу може да намерите лист с всички Major шампиони до момента:

DreamHack Winter 2013Sweden fnatic
EMS One Katowice 2014Poland Virtus.pro
ESL One Cologne 2014Sweden NiP
DreamHack Winter 2014France LDLC
ESL One Katowice 2015Sweden fnatic
ESL One Cologne 2015Sweden fnatic
DreamHack Open Cluj-NapocaFrance Envy
MLG ColumbusBrazil Luminosity
ESL One Cologne 2016Brazil SK
ELEAGUE Major AtlantaDenmark Astralis
PGL Major KrakowKazakhstan Gambit
ELEAGUE Major BostonUnited States Cloud9
FACEIT MajorDenmark Astralis
IEM Katowice 2019Denmark Astralis

Какво мислите, дами и господа? Дали Astralis ще достигнат до четвърта Major титла или най-после ще се появи достоен противник на недостижимите датчани, които все повече и повече ни впечатляват?

Напишете в коментарите отдолу. А докато StarLadder Major започне, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар