Astralis победиха MIBR и спечелиха BLAST Pro Series Istanbul
CS:GO

Astralis победиха MIBR и спечелиха BLAST Pro Series Istanbul

Astralis спечелиха BLAST Pro Series Istanbul, след победа над MIBR в три карти.

Astralis отново са на върха, след като вдигнаха трофея на BLAST Pro Series Istanbul. Датчаните изглеждат непобедими, като прибавиха още един успех към активите си за 2018-та.

Nicolai "device" Reedtz, освен че спечели MVP на турнира, то той просто унищожи отбора на MIBR още в самото начало на първата карта, която беше Train. Device направи по четири убийства за първите три рунда от началото на мача, а след това продължи с последователни тройни убийства на бомба А и така Astralis вече водеха със 7-0.

До края не се промениха много нещата и картата завърши при резултат 16-3, а device имаше статистики 34/7 KD и 2.72 рейтинг.

На Overpass отборите играха рунд за рунд, като се стигна до резултат 12-12. Тогава FalleN и компания не пресметнаха правилно времето на часовника и така позволиха на Astralis да вземат рунда, а след това да спечелят и 14-я. Тактическа пауза помогна на MIBR да се завърнат в играта и в последствие да я спечелят с 16-14 с много труд и пот.

Всичко трябваше да се реши на Inferno, a MIBR показаха, че не бива шега с тях и спечелиха рунда с пистолетите. Сагата обаче започна, още в следващия рунд, където device и Xyp9x успяха да задържат бомба Б и взеха force buy рунда. Така Astralis продължиха победната си серия от рундове и стигнаха до 6-1, а до края на първата част MIBR продължиха нещата по друг начин - с премерени и заучени рундове и стигнаха до резултат от 7-8.

Всичко започна много добре през втората част за Astralis, като те спечелиха рунда с пистолетите, както и двата anti-eco рунда след това, но MIBR отново се стегнаха и започна размяната на рундове, при резултат 12-12. След серия от хаотични рундове, Astralis успяха да стигнат до крайния успех след 16-14 и оставиха бразилците с утешителната награда - 2-ро място.

 Astralis 2 - 1 MIBR 

16 Train 3

14 Overpass 16

16 Inferno 14

Разпределение на наградния фонд:

1. Denmark Astralis - $125,000
2. Brazil MIBR - $50,000
3. Sweden NiP - $45,000
4. Turkey Space Soldiers - $15,000
5. Poland Virtus.pro - $10,000
6. United States Cloud9 - $5,000

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Heroic подписаха с Mertz
CS:GO
Наръчник на зрителя: ESL One New York 2018
Игри
HFTV отворени позиции

Няма коментари

Напиши коментар