Astralis са шампионите на BLAST Pro Series Sao Paulo
CS:GO

Astralis са шампионите на BLAST Pro Series Sao Paulo

Astralis са шампионите на BLAST Pro Series Sao Paulo, след победа над Liquid с 2-1 карти.

Изглеждаше сякаш Liquid най-после намериха начин да се справят с Astralis, като спечелиха Dust2, но след това северноамаериканците сякаш се измориха и бяха пребити от Astralis до края на сериите.

На Inferno видяхме доста едностранна игра, същото може да кажем и за Overpass, но като имайте предвид, че Inferno е една от най-добрите карти на датчаните, докато Overpass определено не. Това е още едно доказателство, че Liquid все още са далече от това да победят Astralis.

На Dust2, Liquid знаеха, че трябваше да победят задължително, след като Astralis в момента на LAN са 15-0 на Inferno. Liquid поведоха с 3-0, но всичко се промени, след като Astralis получиха пари, с които да си вземат пушки.

Nicolai "device" Reedtz направи четири фрага с AWP, около бомба А, които бяха последвани в следващия рунд от три фрага на Peter "dupreeh" Rasmussen на mid.

Датчаните успяха да стигнат до 5-3, но Liquid не искаха да пуснат първата карта и здраво захапаха кокала, като спечелиха 5 от оставащите 7 рунда и имаха малко предимство, вече като CT.

Втората част започна стабилно от страна на Astralis, които загубиха само един първите шест рунда. Изглеждаше сякаш Major шампионите ще спечелят Dust2, но Liquid не бяха на същото мнение. Американците затегнаха защитата си и спечелиха шест поредни рунда, за да затворят първата карта с 16-13.


Astralis не спират да вдигат трофей след трофей

Inferno, картата на която Astralis стартира по начин, по който всички очакваха. Датчаните наложиха тотална доминация още от самото начало. Загубеното 5 vs 2 беше момента, в който всички научиха какво ще последва.

Въпреки това, северноамериканците спечелиха първия си рунд само с пистолети и след това стигнаха до общо 4 рунда, за да направят резултата 4-11 за първата част.

С много малко място за грешки, Liquid спечелиха рунда с пистолетите, като след това се опитаха да се завърнат, но след като датчаните взеха пушките всичко свърши при резултат 16-8.

Astralis използваха инерцията си от Inferno на Overpass и играта им тръгна по същия начин, както на предишната карта. Тук вече нещата бяха още по-зле за американците, като датчаните просто унищожиха защитата на Liquid и първата част завърши при резултат 13-2.

Liquid скочиха от лошо на по-лошо, след като загубиха рунда с пистолетите. Без пари в банката, nitr0 и компания нямаше как да се справят със защитата на Astralis и загубиха картата, без дори да спечелят рунд, като терористи.

Astralis вдигнаха трофея на BLAST Pro Series Sao Paulo заслужено, след 2-1 карти в сериите срещу Liquid.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар