AVANGAR са шампионите на DreamHack Open Rio
CS:GO

AVANGAR са шампионите на DreamHack Open Rio

AVANGAR срещнаха затруднения срещу FURIA във финала на DreamHack Open Rio 2019, но в крайна сметка спечелиха турнира.

Първият рунд с пистолети от финала отиде при FURIA, които поеха лидерството на първата карта - Vertigo.

Тройно убийство от Rinaldo "ableJ" Moda Junior в 2 vs 3 ситуация в следващия рунд помогна на бразилците за спечелване на още един рунд.

AVANGAR, вече взели пушки, успяха да спечелят един рунд, но веднага след това бяха повалени от force buy на FURIA. С пасивната си защита, FURIA не даваха шансове на AVANGAR, а резултатът вече беше станал 10-1.

До края бразилците дадоха само още един рунд и първата част завърши при резултат 13-2.

Втората част започна отново под командването на FURIA, като те спечелиха рунда с пистолетите и поставиха AVANGAR до стената при резултат 14-2. Знаейки, че няма как да играят за overtime, AVANGAR направиха два force buy рунда, които загубиха и така първата карта завърши при резултат 16-2, а Yuri "yuurih" Santos имаше 26 фрага и 138.6 ADR.


Домакините не успяха да се справят с AVANGAR на Train - решаващата карта

На Inferno, бразилците започнаха добре, като CT, като Vinicius "VINI" Figueiredo направи тройно убийство. Вече с оръжия, AVANGAR успяха да спечелят рунд - третият. Страхотно тройно убийство на Andrei "arT" Piovezan с AWP на short не остави шансове на защитата на AVANGAR в четвъртия рунд.

Този път казахстанско-руският състав стегнаха защитата и върнаха няколко рунда, за да поведат с 6-3. Първата част завърши с предимство за AVANGAR с 9-6, а втората започна много добре за тях, като взеха рунда с пистолети, но force buy от FURIA отново беше спечелен. Въпреки това AVANGAR и затегнатата дефанзива продължи и те дадоха само още един рунд до края на картата, като спечелиха с 16-8.

Бразилците стартираха добре на Train, като поведоха с 2-0, въпреки тройното и двойното убийство на Sanjar "SANJI" Kuliev и Timur "buster" Tulepov и спечелването на 3-я рунд, FURIA отново взеха следващия, за да върнат предимството си от три рунда.

AVANGAR успяха да вземат три поредни рунда, преди FURIA да вземат контрол над картата отново, като VINI и KSCERATO успяваха да държат AVANGAR далече от бомбите, като първата част завърши при резултат 10-5.

През втората част AVANGAR започнаха със спечелване на рунда с пистолетите, след 1 vs 1 рунд между SANJI и arT. В последвалия рунд FURIA спечелиха force buy, а след това започна една размяна на рундове, като в крайна сметка AVANGAR успяха да стабилизират дефанзивата, а резултатът беше станал 13-13. Отново размяна на рундове, за да стане 14-14, а Alexey "quikert" Golubev и SANJI спечелиха 2 vs 2 ситуация, за да стигнат на точка от спечелване на картата.

Отново преминахме през размяна на рундове, но в крайна сметка AVANGAR затвориха срещата с 19-16 и така спечелиха DreamHack Open Rio.

Крайно класиране:

1. Kazakhstan AVANGAR - $50,000
2. Brazil FURIA - $20,000
3-4. Brazil Sharks - $10,000
3-4. Serbia Valiance - $10,000
5-6. Brazil INTZ - $3,000
5-6. Brazil W7M - $3,000
7-8. United States eUnited - $2,000
7-8. Brazil Redemption POA - $2,000

 

Източник: HLTV

 

Няма коментари

Напиши коментар