B1ad3 се присъединява към Natus Vincere като Еспорт директор
CS:GO

B1ad3 се присъединява към Natus Vincere като Еспорт директор

Natus Vincere обявиха назначението на Andrey "B1ad3" Gorodenskiy на позицията Еспорт директор в организацията им.

Последната му дейност в света на електронните спортове е като играч и треньор за FlipSid3, както и треньор впоследствие за Gambit Esports.

В редиците на Natus Vincere 32-годишният украинец ще бъде натоварен с логистиката на организацията, като преди всичко ще координира трансферите, развитието на отбора и планирането на турнирите, в които отборът ще играе.

Andrey "B1ad3" Gorodenskiy коментира своето присъединяване в Na`Vi по следния начин:

Радвам се, че ставам част от Natus Vincere. Това е една от най-добрите еспорт организации в света. Сигурен съм, че заедно ще постигнем много успехи. За мен това е ново предизвикателство - много планове и идеи, които ще започнем да прилагаме много скоро!

Украинецът не се състезава професионално от началото на 2018-та година, когато бива прехвърлен от активен играч в треньор на FlipSid3. След това бива нает от Gambit, отново като треньор, където прекарва още осем месеца, а след тях бива освободен покрай процеса по преструктуриране на организацията.

Yevhen Zolotarov - главен изпълнителен директор на Natus Vincere, също остави коментар относно присъединяването на украинеца:

Еспорт индустрията, изключвайки многото вътрешни проблеми, също има и недостиг на персонал. Доста от хората в индустрията имат слабо разбиране на бизнес частта, докато хората извън индустрията като цяло не разбират достатъчно добре електронните спортове. Въпреки това има изключения и аз виждам Andrey "B1ad3" Gorodenskiy като такова. Познавам се с него от 19 години. Много малко хора знаят, че аз бях капитан на първия му отбор и му давах насоки какво да прави по картата, докато играе. Отдавна имах желанието да работя заедно с него в Natus Vincere и много се радвам, че най-накрая се появява такава възможност.

CS:GO съставът на Natus Vincere наскоро приключи своето участие на IEM Katowice 2019 Major, където завърши на трето/четвърто място, губейки с 2 на 1 карти от ENCE. Турнирът беше с награден фонд от 1 милион долара, като Na`Vi се прибраха у дома със 70 хиляди долара и директна покана за следващия Major през годината, а именно StarLadder Berlin 2019 Major, който ще се проведе от 20-ти август до 8-ми септември в Берлин, Германия.

В момента украинците играят в StarSeries i-League Season 7 в Шанхай, Китай. В груповата фаза са с резултат 2 на 1, наравно със северноамериканския отбор NRG Esports, където играе Цветелин "CeRq" Димитров, финландските суперзвезди ENCE и руският отбор Team Spirit.

 

Източник: Natus Vincere

Няма коментари

Напиши коментар