Без полов орган за стикер в предстоящия Major - DickStacy е принуден да смени автографа си
CS:GO

Без полов орган за стикер в предстоящия Major - DickStacy е принуден да смени автографа си

Изглежда няма да имаме възможност да си залепим мъжки полов орган върху скиновете на оръжията.

Днес е тъжен ден за CS:GO общността, тъй като възможността да получим шанс за стикер с мъжки полов орган, намаля драстично.

Звездата на Grayhound Gaming - Oliver "DickStacy" Tierney, обяви в своя Twitter профил, че е принуден да смени своя автограф, който е предал на Valve за стикер за предстоящия IEM Katowice Major 2019. Дизайнът, който е подал преди Minor шампионатите за класиране, изобразява форма на мъжки полов орган, която съдържа в себе си буквите "D" и "S". Това са първите букви на двете думи в неговия псевдоним.

В публикацията отгоре Valve казват:

Вашият подпис беше отхвърлен, защото предоставеното изображение не би било допустимо да се използва във всички региони, където CS:GO функционира, и следователно не отговаря на нашите изисквания.

DickStacy планира да представи още един стикер, но този път ще има "по-чист артистичен подход". Първият дизайн очевидно е бил "най-лошият вариант" от редица опити, така че има шанс следващият, който изпрати, да е малко по-подходящ за играта. В противен случай може да не получи стикер с автографа, който иска, защото IEM Katowice Major 2019 предстои да започне съвсем скоро и не остава много време за това.

Major турнирът ще започне на 13 февруари и ще се предава на живо с коментар на български език от HaveFun TV.

Отборът на Grayhound Gaming успя да се класира за първия си Major по-рано този месец, играейки в азиатския Minor. Заедно с тях се класираха и австралийците от Renegades.


Снимка от HLTV

По време на Minor-а DickStacy беше интервюиран няколко пъти, като говореше доста разпалено за своя скандален автограф, изобразяващ мъжки полов орган. В минали международни събития DickStacy стана известен с това, че даваше интервюта, изпълнени с meme-та и намеци.

DickStacy и неговият отбор Grayhound Gaming ще вземат участие в IEM Katowice Major 2019 като New Challenger на 13-ти февруари, а най-важните и интересни мачове от това събитие ще може да проследите с коментар на български език от Twitch стрийма на HFTV.

 

Източник: Dot Esports

  • Mega_Tron
    Mega_Tron
    МУХАХАХАХАХА! Всичките Ви статии са мега яки, но тази е BEYOND! Да се пише тогава PussTacY!
показване на 1 от 1 Коментар