Бивш играч на Envy получи Overwatch ban
CS:GO

Бивш играч на Envy получи Overwatch ban

Бившият играч на Envy - Taylor "Drone" Johnson получи Overwatch ban и може да пропусне квалификациите за StarLadder Major 2019.

Инструментът Overwatch позволява играчи, които имат достъп до него да преглеждат изминали игри и да решават дали играч е нарушил правилата или е играл с хак.

Да нарушавате добрия тон в CS:GO мач се счита за "griefing", а пример мога да дам с това, че ако хвърляте флашки, гранати по свои съотборници това може да доведе до такъв бан, естествено включваме и убийство на ваши съотборници.

По всичко изглежда, че Drone е баннат за нещо подобно.


Drone е баннат от CS:GO matchmaking

Drone показа за какво става въпрос на 1-ви юни, като изглежда, че е получил бан за 40 дни, а в Tweet-а е споменал и разработчиците от @csgo_dev, които са отговорни за играта.

 Естествено това довежда до проблеми с основния му акаунт, който не може да се свързва с VAC сървъри, поради бана, което означава, че той може да пропусне затворените квалификации на Северна Америка за StarLadder Major 2019.

"Бях докладван и осъден несправедливо от Overwatch системата" - каза бившият играч на Envy в Twitter.

"Не мога да играя в никой VAC сървър, което означава, че няма да мога да работя за повече от месец.

Peeker's Advantage, отборът за който играе американецът бяха осведомени, че ще трябва да играят с резерва или да играят 4 vs 5, ако нямат такава, което е меко казано абсурдно.

Впоследствие на Drone му беше позволено да играе в онлайн частта на квалификацията с друг акаунт, след като StarLadder се намесиха и позволиха на играча да го направи.

Той потвърди, че основният му акаунт все още е баннат и, че в момента обжалва бана, преди да започне затворената фаза на квалификацията за Americas Minor.

Играчът обясни, че е играл с приятели и се е забавлявал, което не е нищо сериозно.

Затворената квалификация за Americas Minor започва на 12-ти юни, като все още няма гаранция, че Drone ще може да играе на събитието, заради абсурдните обстоятелства.

Банът му е валиден до 11 юли, но той все още се бори да се справи с препятствието, което може да му попречи да играе на затворената квалификация за Minor-a.

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар