BLAST Pro Series Global Final ще има 500 хил. долара награден фонд
CS:GO

BLAST Pro Series Global Final ще има 500 хил. долара награден фонд

RFRSHR Entertainment обявиха повече детайли около финалното събитие за годината, което ще има 500 хил. долара награден фонд.

От компанията обявиха наградата за последния турнир за годината, като това означава, че общата цифра, която ще отделят за турнири ще стигне 2.25 милиона долара, след седем турнира, като в всеки от тях е имал 250 хил. долара, като награда.

BLAST Pro Series Global Final ще се проведе на място, което все още не е ясно, но знаем, че ще бъде през декември и ще приветства четирите най-добри отбори, които са участвали на BLAST тази година, според точкова система.


Astralis са действащите шампиони на BLAST Pro Series и водещи в ранглистата

Събитието ще има формат единична елиминация, best-of-three, а отборът, който ще завърши на първо място ще прибере 350 хил. долара от наградния фонд и титлата BLAST Pro Series season champion.

Седем отбора са потвърдени за този сезон и според RFRSH Entertainment, "всеки един от тях ще изиграе 5 BLAST Pro Series турнира". Това означава, че Astralis, отборът с най-много титли в BLAST Pro Series историята до момента (три), ще пропусне две от четирите събития, които ще се състоят, след това в Мадрид.

Отборите, които са потвърдени до момента за сезона са:

Denmark Astralis
Europe FaZe
United States Cloud9
Brazil MIBR

Sweden NiP
United States Liquid
Ukraine Natus Vincere

В момента ранглистата на BLAST Pro Series изглежда по следния начин:

Събитието, което започва скоро, ще се проведе в Маями.

Първото събитие на RFRSH Entertainment, което ще се проведе в Северна Америка - BLAST Pro Series Miami, ще бъде на 12-13 април в Watsco Center, където шест отбора ще се борят за лъвския пай от 250 хил. долара.

Както винаги, първите два рунда от round robin фазата, ще се играят в първия ден пред затворени врати. Във втория ден, арената ще бъде отворена за хилядите фенове на нашата любима игра, които ще гледат финалните три рунда или с други думи казано - полуфиналите и големия финал.

Освен това ще може да се гледа и вече традиционните BLAST Stand-off дуели.

Настоящите шампиони на BLAST Pro Series, които спечелиха две поредни събития - Astralis, ще се борят срещу Cloud9, които ще играят на събитието с Rene "cajunb" Borg, в първия рунд от мачове. Датчаните ще срещнат Liquid, другият фаворит за титлата, чак в четвъртия рунд от Bo1 мачове.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар