BLAST Pro Series Lisbon - коментатори, анализатори и още
CS:GO

BLAST Pro Series Lisbon - коментатори, анализатори и още

Организаторите на BLAST Pro Series разкриха екипа за предстоящото последно събитие за годината по CS:GO.

След като във вчерашния ден се наслаждавахме на играта на Astralis и Liquid и победите им над mousesports и MIBR, както и класирането им за големия финал на ESL Pro League Season 8, това няма да бъдат последните техни участия или поне няма да бъде последното за MIBR и Astralis.

MIBR, които вече са у дома и се подготвят за турнира в Лисабон, ще играят със Braxton "swag" Pierce, вместо Fernando "fer" Alvarenga, поради операцията, която бразилецът трябва да претърпи.

От друга страна Astralis няма да имат проблеми и ще бъдат в пълен състав. Останалите отбори, които ще участват на турнира, ще са NiP, Natus Vincere, FaZe Clan и Cloud9.

Коментаторите ще бъдат същите като в предишното издание на BLAST Pro Series в Копенхаген - Anders "Anders" Blume и Jason "moses" O'Toole, Matthew "Sadokist" Trivett и Henry "HenryG" Greer, както и Mohan "launders" Govindasamy и Conner "Scrawny" Girvan ще бъдат на този пост.


Semmler ще се завърне на сцената на BLAST Pro Series следващата седмица

По време на големия финал между отборите на Natus Vincere и NiP в Дания изненадващо се появи Auguste "Semmler" Massonnat. Той ще го направи отново следващата седмица, този път като един от експертите на бюрото с анализатори.

Именно на това бюро ще видим още познати физиономии, включително Chad "SPUNJ" Burchill, Mathieu "Maniac" Quiquerez и Christine "potter" Chi, която анализираше на няколко предишни издания на датския организатор на турнири.

Тук може да видите пълния състав от таланти на събитието с награден фонд 250 000 долара, което ще се проведе на 14-15 декември в Лисабон:

United Kingdom Adam Savage - Водещ

United Kingdom Alex "Machine" Richardson - Водещ на анализаторско бюро

Australia Chad "SPUNJ" Burchill - Анализатор
United States Christine "potter" Chi - Анализатор
Switzerland Mathieu "Maniac" Quiquerez - Анализатор
United States Auguste "Semmler" Massonnat - Анализатор

Denmark Anders Blume - Коментатор
United States Jason "moses" O'Toole - Коментатор
Canada Matthew "Sadokist" Trivett - Коментатор
United Kingdom Henry "HenryG" Greer - Коментатор
Canada Mohan "launders" Govindasamy - Коментатор
Canada Conner "Scrawny" Girvan - Коментатор

 

 

Източник: HLTV 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар