BLAST Pro Series Madrid е обявен официално
CS:GO

BLAST Pro Series Madrid е обявен официално

BLAST Pro Series обяви CS:GO турнир в Мадрид, Испания, който ще има награден фонд от 250 хил. долара.

Организаторът на турнири, чиято компания майка е RFRSH Entertainment ще бъде домакин на още един CS:GO турнир в Мадрид, Испания, това лято. В турнира ще участват шест отбора и ще има 250 хил. долара награден фонд.


BLAST с още една спирка, този път в Мадрид, Испания

BLAST Pro Series Madrid ще бъде третото BLAST събитие за годината, след Sao Paulo и Miami. Организаторите имат доста тежък график, точно както в края на 2018, а сега всичките им четири събития ще се случат в промеждутъка от март и май.

  • Sao Paulo - 22-23 март
  • Miami - 12-13 април
  • Madrid - 11 май

RFRSH Entertainment не потвърдиха кои отбори ще участват в събитието, въпреки, че предишните събития BLAST Pro Series ни дават индикация, че ще бъдат само големи отбори. Astralis и MIBR са били на всяко BLAST събитие до момента, от Copenhagen 2017. Към тях може да добавим FaZe Clan и Team Liquid, които ще се появят както на Sao Paulo, така и на Miami, тази година.

Има голяма вероятност поканите за Мадрид да бъдат решени след като минат няколко турнира, като SLi Season 7 и гореспоменатият BLAST Sao Paulo.

Astralis са действащият BLAST шампион в момента, като те имат две титли от общо четити състезания, най-много изиграни финали (три финала от четири събития) и са фаворити за спечелване на идващите Sao Paulo и Miami събития.

Те ще започнат BLAST Pro сериите за годината с турнира в Сао Пауло, след спечелването на BLAST Pro Series 2018, в Лисабон.

Ще има още четири поканени отбора за турнира в Бразилия, а само до момента имената които бяха поканени звучат зловещо (Astralis, MIBR, Team Liquid, FaZe Clan). Очакваме поканите на някои от тези отбори - Natus Vincere, ENCE, а защо да не дадат шанс и на някой друг бразилски състав, като FURIA?

А докато екшънът започне, както винаги - Have Fun!

Източник: vpesports

Няма коментари

Напиши коментар