BLAST Pro Series Москва този Септември
CS:GO

BLAST Pro Series Москва този Септември

RFRSH Entertainment разкриха детайли около петото си събитие през 2019, което ще се проведе в Москва.

Събитието ще се проведе във VTB Arena, като съоръжението е с капацитет от 12,000 места а екшънът ще се състои на 13 и 14 септември. Също така към организацията ще се включат и Winstrike които ще помогнат с промотирането на събитието в региона.

Турнирът е с награден фонд от $250,000 като първите три поканени отбора са Natus Vincere, NiP и ENCE. Според организаторите последните три участника ще бъдат както отбори от местните квалификации, така и някои от топ отборите.

BLAST Pro Series Москва ще бъде петата спирка през сезон 2019 след Сао Пауло, Маями, Мадрид и Лос Анджелис. Като се очаква и последните две да бъдат обявени идните месеци.

Кулминацията на сезона ще бъде в края на 2019, когато се очаква и финалното събитие BLAST Pro Series Global Final с награден фонд от $500,000 в което ще се включат най-добрите 4 отбора през сезона.

Един от главните организатори Nicolas Estrup също допълни:

“Съоръжението в новата VTB Arena e удивително и това предразполага BLAST Pro Series Москва със сигурност да е нещо специално за нас. 12,000 арена е част от ново построената сграда в комплекса на VTB, която струва 1.5 милиарда долара, което ни дава шанс да създадем уникално шоу за руските фенове. Също така това е първото голямо CS:GO събитие тук, което го прави както голямо предизвикателство, така и голяма чест за нас. Ние ще дадем всичко от себе си и ще представим едни от най-добрите отбори и играчи на планетата.”

Въпреки всичко общността реагира доста остро спрямо организацията през последните няколко месеца, въпреки че видяхме промяна във формата на турнира. Все още има доста недоволни хора и повечето смятат, че турнирът повече пречи на професионалната сцена, от колкото да помага. А вие какво мислите?

Няма коментари

Напиши коментар