Bpro претърпяват смени в отбора
CS:GO

Bpro претърпяват смени в отбора

Bpro се разделят с Николай "niki1" Панталеев и Никола "NK4Y" Радушев, като ще добавят Костадин "rafftu" Турбинов и Валентин "viltrex" Цветанов.

BPro Gaming обявиха, че ще претърпят промени в състава си, като напускат Николай "niki1" Панталеев, както и Никола "NK4Y" Радушев, а на тяхно място ще се завърне Костадин "rafftu" Турбинов и с него ще пристигне и 16-годишният изгряващ талант Валентин "viltrex" Цветанов.


След няколко месеца прекарани заедно, съставът на BPro отново претърпява промени

NK4Y и niki1 играха за организацията няколко месеца, а сега се очаква да сформират новия състав на MK, на който отново капитан най-вероятно ще бъде прословутият Емилиян "spyleadeR" Димитров, който доскоро се изявяваше като треньор на женски отбор по Counter-Strike: Global Offensive - Crowns fe.

Въпреки, че NK4Y и niki1 все още имат активни договори с BPro, те бяха освободени от организацията и няма да им бъде забранено да се развиват с друг отбор.

Според официалното изявление, по-младите играчи в отбора имат различна визия за играта на отбора, от останалите и затова се е наложило да се разделят.

Поради стиловите различия в играта на по-младите играчи Красен Минчев ‘zix‘ и Денислав Димитров ‘dennyslaw‘, решихме, че ще продължим с капитан Иван Стратиев ‘Rock1ng‘ и ще върнем Костадин Турбинов ‘rafftu‘ от резервната скамейка обратно в основния отбор.
Започва и пробен период за Валентин Цветанов ‘viltrex‘, който е само на 16 години, а ние вече многократно сме били възхитени от играта на младите български таланти като shipz и Redstar.
Двамата състезатели ще заместят Николай Панталеев ‘niki1‘ и Никола Радушев ‘Nk4y‘.

Винаги сме подкрепяли българските електронни спортове, освен когато в тях е замесена измама или задкулисни игри, затова решихме, че Niki1 и Nk4y не трябва да губят нито форма, нито възможност да покажат на какво са способни. През всичките тези години сме били в отлични отношения с Емилиян Димитров ‘spyleadeR‘ и вярваме, че старите машини могат да бъдат достоен съперник и пример за младите състезатели. Точно заради това, въпреки че двамата състезатели имат валиден договор с BProGaming, им даваме възможност да играят с МК и spyleadeR – пожелаваме успех на новия състав на Емилиян.

След промените в отбора, BPro ще изглежда по следния начин:

 Bulgaria Иван "Rock1nG" Стратиев
Bulgaria Красен "Zix" Минчев
Bulgaria Денислав "dennyslaw" Димитров
Bulgaria Костадин "rafftu" Турбинов
Bulgaria Валентин "viltrex" Цветанов

 

Източник: BPro

Няма коментари

Напиши коментар