BPro започват участието си на отворената квалификация за Europe Minor
CS:GO

BPro започват участието си на отворената квалификация за Europe Minor

400 отбора ще се борят в отворената квалификация за Europe Minor, като един от тези отбори са българите от BPro Gaming.

Интересът за отворената квалификация за Europe Minor е доста голям тази година. Цели 400 отбора са се записали, което не е никак малка цифра. Отборите, които участват ще трябва да отделят доста време и да изиграят доста мачове, за да получат шанс за затворената квалификация.

Вече бяха обявени осемте отбора за затворената квалификация, част от които са Windigo, fnatic, mousesports и North, сега ще видим още осем, които ще се присъединят към тях от отворените квалификации по пътя към The Berlin Major.


BPro ще се борят за класиране на затворената квалификация

Задачата на българите ще е доста трудна, като някои от отборите по пътя към така желаното класиране на затворената квалификация ще бъдата следните:

Spain Movistar Riders
Spain MAD Lions
Spain (ex)-Queso
Portugal Giants
France LDLC
France ex-3DMAX
Germany expert
Germany PANTHERS
Germany ALTERNATE aTTaX
Germany Sprout
Finland SJ
Finland HAVU

Poland AGO
Poland PACT
Poland MIKSTURA
Poland Virtus.pro
Poland AVEZ
Poland x-kom
Denmark Copenhagen Flames
Denmark Maknitude
Europe Epsilon
Hungary Budapest Five
Sweden Vexed

Наскоро BPro претърпяха промени, като играчите Николай "niki1" Панталеев, както и Никола "NK4Y" Радушев напуснаха, а на тяхно място се завърна Костадин "rafftu" Турбинов и с него ще пристигна и 16-годишният изгряващ талант Валентин "viltrex" Цветанов.

NK4Y и niki1 играха за организацията няколко месеца, а сега се очаква да сформират новия състав на MK, на който отново капитан най-вероятно ще бъде прословутият Емилиян "spyleadeR" Димитров.

Александър "JoSeKi" Геренски каза няколко думи по случай смяната на играчи:

Поради стиловите различия в играта на по-младите играчи Красен Минчев ‘zix‘ и Денислав Димитров ‘dennyslaw‘, решихме, че ще продължим с капитан Иван Стратиев ‘Rock1ng‘ и ще върнем Костадин Турбинов ‘rafftu‘ от резервната скамейка обратно в основния отбор.
Започва и пробен период за Валентин Цветанов ‘viltrex‘, който е само на 16 години, а ние вече многократно сме били възхитени от играта на младите български таланти като shipz и Redstar.
Двамата състезатели ще заместят Николай Панталеев ‘niki1‘ и Никола Радушев ‘Nk4y‘.

След промените в отбора, BPro ще изглежда по следния начин:

Bulgaria Иван "Rock1nG" Стратиев
Bulgaria Красен "Zix" Минчев
Bulgaria Денислав "dennyslaw" Димитров
Bulgaria Костадин "rafftu" Турбинов
Bulgaria Валентин "viltrex" Цветанов

Ако българите успеят да се класират за затворената квалификация, това ще бъде огромен успех, особено поради факта, че те смениха 2-ма от играчите си преди 10 дни. Интересно е да проследим и развитието на MK, чийто отбор по традиция не се задържа много време, но пък да видим... Третият път може да е наистина за щастие.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар