byali вече няма да играе за Virtus.pro
CS:GO

byali вече няма да играе за Virtus.pro

Pawel "byali" Bielinski няма да бъде част от Virtus.pro според Cybersport.pl.

Pawel "byali" Bielinski, според полските ни колеги, се е изнервил от последните резултати, които отборът показва, от края на миналата година.

Той прекара три месеца в полски сборен състав, под името MIKSTURA, но не постигна кой знае какви успехи, като изключим, че успя да победи отбора на нашия колега Петрослав "Myth" Белчев в някаква квалификация...

Откакто се завърна във Virtus.pro, заедно с Janusz "Snax" Pogorzelski, byali изигра само едно събитие - Charleroi Esports, където отборът си тръгна, след като завърши на последно място в своята група, след загуби от GamerLegion и G2.


byali въобще не е радостен от резултатите на отбора си и реши да отстъпи мястото си

Говори се, че byali ще бъде заменен от Michal "OKOLICIOUZ" Glowaty в състава, но все още нищо не е потвърдено и очакваме още информация по въпроса.

Ако все пак byali наистина напусне отбора, Virtus.pro ще изглежда по следния начин:

Poland Michał "MICHU" Müller
Poland Michał "snatchie" Rudzki
Poland Janusz "Snax" Pogorzelski
Poland Arek "Vegi" Nawojski

Poland Jakub "kuben" Gurczynski (треньор)

Това не е първото приключение на byali, като той напусна отбора на Virtus.pro и в края на миналата година, преди да се завърне отново. Ситуацията е "иде ми,дойде ми".

През 2014-та byali спечели ESL Major Series One Katowice 2014 с отбора на VP, който е единственият спечелен Major на младока до момента. VP бяха на косъм на ELEAGUE Major: Atlanta 2017, но бяха победени във финала от Astralis с 2-1 карти.

Други успехи на byali са 1-во място на DreamHack Open Bucharest 2016StarLadder i-League Invitational #1 и още много други, които доказват качествата на 24-годишния играч.

След първото си завръщане във Virtus.pro, byali и компания не постигнаха абсолютно нищо и това продължава до ден днешен, като определено изглежда, че нервите на младока не са издържали и е време за промяна. Byali и Snax са смятани за едни от най-големите полски таланти и може би най-добрите играчи в страната си, но в последно време не могат да си намерят съотборници и да възродят старата слава на Virtus.pro, която имаха с pashaBiceps, NEO и TaZ.

Какво мислите? Какво трябва да направи byali? Напишете в коментарите.

За момента знаем толкова, но след като получим повече информация по случая, ще ви уведомим.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар