CeRq и компания са поканени на ESL One Cologne
CS:GO

CeRq и компания са поканени на ESL One Cologne

NRG получиха директна покана за ESL One Cologne 2019, обявиха организаторите на турнира.

NRG с Цветелин "CeRq" Димитров са поканени на ESL One Cologne 2019.

Tarik "tarik" Celik и отборът му са 11-ят поканен отбор за немското събитие, което ще се проведе в Lanxess Arena от 2-7 юли и ще има 300 хил. долара награден фонд.

Американците с български привкус в момента се намират на 11 място в световната ранглиста, като наскоро завършиха на 3-4 място на IEM Sydney, където отпаднаха от fnatic с 2-1 карти в полуфинала.


NRG ще участват на ESL One Cologne 2019

С NRG, поканените отбори на ESL One Cologne стават 11 и остава само още една покана, която да бъде дадена на отбор. Финалните четири места ще бъдат за спечелилите регионалните квалификации в Европа, Азия и Северна Америка.

Отборите, които ще участват на немското събитие ще бъдат следните:

Denmark Astralis
Finland ENCE
Sweden fnatic
Ukraine Natus Vincere
Australia Renegades
United States NRG
Europe EU Qualifier #1
North America NA Qualifier

Germany BIG
Europe FaZe
Brazil MIBR
Sweden NiP
Europe mousesports
Other Invite slot
Europe EU Qualifier #2
Asia Asia Qualifier

Другата добра новина за CeRq и компания е, че те се класираха за финалите на ESL Pro League Season 9.

NRGRenegades и eUnited останаха с равни точки (6), в първата групова фаза. NRG заеха първото място, след като имат по-добри статистики от другите два отбора, благодарение на картата, която спечелиха срещу Renegades и така се класират за финалите в Монпелие, докато eUnited и Renegades отиват на втората групова фаза, която ще се проведе от 14-23 май.


Изображение: HLTV

Можем само да се радваме за успеха на CeRq, който ще пътува за Франция по-късно през годината, за да се бори с най-добрите отбори на ESL Pro League за голямата награда. Аз лично съм много приятно изненадан от Renegades през 2019 година и очаквам да не срещнат проблеми във втората групова фаза и така да наблюдаваме и тях във финалите, които ще се проведат във френския град Монпелие.

Предстоят много интересни двубои, а втората групова фаза на ESL Pro League Season 9 започва скоро, като ще бъде предавана пряко с коментар на български език по HaveFun TV. Не забравяйте да се включите към нашето предаване, а дотогава, както винаги - Have Fun!

Източник: HLTV

 

Няма коментари

Напиши коментар