CeRq и NRG не успяха да победят Liquid във финала на SuperNova CS:GO Malta
CS:GO

CeRq и NRG не успяха да победят Liquid във финала на SuperNova CS:GO Malta

Liquid спечелиха SuperNova CS:GO Malta, след победа над NRG с 2-0 във финалната битка.

Цветелин "CeRq" Димитров и неговият отбор NRG стигнаха до финала на SuperNova CS:GO Malta, но не успяха да го спечелят.

Overpass беше първата карта - избор на NRG. По статистика, картата е една от най-лошите карти на Liquid, като имаха само една победа в последните шест LAN срещи, а дори в две от тях бяха смазани от Цецко и компания. Именно в малко по-ранния стадий на турнира NRG се справиха с Liquid. Случаят обаче не беше същият.

NRG бяха хванати неподготвени от страхотния старт на Liquid, като успяха да спечелят само един рунд от първите десет като CT и то беше само защото CeRq спечели 1v2 clutch ситуация в първия рунд с пушки. Шампионите от cs_summit 3 все пак се опитаха да върнат няколко рунда, но бяха тотално спрени от Liquid, а първата част завърши при резултат 12-3.

Вече, като терористи, NRG спечелиха рунда с пистолетите, но за съжаление загубиха anti-eco рунда след това, след като Jonathan "EliGE" Jablonowski направи четири убийства. След такъв развой на нещата, Liquid просто поеха контрола до края на картата и завършиха всичко с резултат 16-4.


Въпреки опитите си, Цветелин "CeRq" Димитров не успя да се справи с отбора на Liquid

На Inferno нещата изглеждаха доста по-различно, като отборите си разменяха рундове постоянно. Накрая NRG надделяха в борбата и започнаха малко по малко да печелят повече рундове в своя полза.

Четворно убийство от Russel "Twistzz" Van Dulken на бомба А показа на NRG, че няма как да играят бавната си игра и от тук нататък Liquid започнаха да се съвземат, но първата част завърши при резултат 11-4.

Знаейки, че имат да вършат много работа, Liquid спечелиха рунда с пистолетите и anti-eco рундовете след него. Въпреки това, Vincent "Brehze" Coyonte успя да обезвреди бомбата, след като използва димна граната в 1v1 ситуация и така сякаш даде надежди на NRG за затваряне на картата, но те бяха премазани от Liquid още в следващия рунд.

Дойде моментът, в който Chet "ImAPet" Singh поиска timeout, а резултатът вече беше 12-13. Цецко и компания имаха шанс да се върнат в играта, но загубиха 3v2 ситуация, в която имаха предимството като двама от опонентите им бяха притиснати на бомба А.

Liquid продължиха натиска си и стигнаха до мач пойнт и въпреки опитите на NRG да направят нещо, Nick "nitr0" Cannella и компания затвориха мача с резултат 16-14 на Inferno.


 0 - 2 

4 Overpass 16
14 Inferno 16


Изображение: HLTV


Финално класиране:

1. North America Liquid - $80,000
2. United States NRG - $40,000
3. Germany BIG - $15,000
4. Other HellRaisers - $5,000
5-6. China TYLOO - $3,000
5-6. Poland Virtus.pro - $3,000
7-8. Poland Kinguin- $2,000
7-8. Russia Gambit- $2,000

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар