CeRq и NRG са на косъм от класиране за Katowice Major, след победа над Envy
CS:GO

CeRq и NRG са на косъм от класиране за Katowice Major, след победа над Envy

Отборът на Цветелин "CeRq" Димитров - NRG победи Envy с 2-0 карти и вече е на финал на Американския Minor и на косъм от класиране за Katowice Major

Единият полуфинал от Американския Minor постави отборите на NRG и Envy един срещу друг. Първата карта от общо три, беше Overpass.

NRG успяха да спечелят рунда с пистолетите, след две двойни убийства на Цветелин "CeRq" Димитров и Vincent "Brehze" Cayonte. След това видяхме малък подем в действията на отбора на българина и те поведоха с 5-1, като чак в петия рунд Envy успяха да вземат своя първи за срещата.

Не след дълго резултатът станах 10-1, а Envy знаейки, че се намират в много неизгодна позиция, успяха да спечелят 3v3 ситуация при вече заложена бомба, а финалният рунд беше спечелен от Josh "jdm64" Marzano, който направи AWP ace и резултатът стана 10-5.


NRG успяха да се класират на финала на Американския Minor

jdm64 отново бе много важен във втория рунд с пистолети, където направи цели четири фрага. Envy спечелиха още четири рунда за да изравнят до 10-10, но NRG успяха да поведат още веднъж, след тройно убийство на Ethan "nahtE" Arnold в 21-я рунд, само с Deagle.

CeRq и компания накрая затвориха картата с резултат  16-11 и след това се отправиха към Mirage.

Започващите като CT - NRG, успяха да спечелят още един рунд с пистолети. Envy успяха да изравнят и в последвалия рунд Brehze спечели много важно 1v1 срещу jdm64, което даде предимството на отбора му.

NRG затегнаха защитата и спечелиха осем поредни рунда за да затворят първата част с 12-3, което беше и доста убедително, като в последния рунд на първата част Brehze спечели 1v2 ситуация.

Вторият рунд с пистолети, който беше задължителен за Envy, ако искаха да се върнат в срещата започна добре, като Noah "Nifty" Francis направи три убийства в 2v3 ситуация и обезвреди бомбата за 12-4.

В 20-я рунд NRG взеха две убийства още в самото начало, чрез само CZ-75 и в последствия увеличиха разликата на 13-7. Jacob "FugLy" Medina и компания спечелиха 3v5 ситуация в следващия рунд за да се стигне до 14-7 и впоследствие затвориха сериите с 16-9 и 2-0 карти.

С този резултат, NRG се класират в upper bracket финала на Американския Minor и са само на победа от класиране за IEM Katowice Major 2019.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Team Liquid в партньорство с Honda
CS:GO
Женски турнир по CS:GO на IEM Katowice
CS:GO
Видео: Топ 20 CS:GO играчи за 2018

Няма коментари

Напиши коментар