Интервю с Цветелин
CS:GO

Интервю с Цветелин "CeRq" Димитров

"Мисля, че първите два турнира ще ги приема, като опит" - каза CeRq пред HLTV.

Колегите ни от HLTV взеха интервю от българина, който се присъедини към отбора на NRG през миналото лято и от тогава впечатлява всички с представянето си.

След добавянето на Итън "nahtE" Арнолд, NRG се класираха за няколко международни турнира, като IEM Sydney 2018 ще бъде първият, на който ще участват. Цветелин "CeRq" Димитров и компания започнаха турнира със загуба от Astralis в допълнителното време, с 19-17, но след това победиха Сингапурския отбор, за да се борят за плейофите в днешния ден.

Ти дойде в отбора миналата година, какви бяха първите ти впечатления, след идването на нов континент и започването на игра в нов отбор? Беше ли трудно адаптирането?

- В началото нямах представа как да говоря с моите съотборници нормално, трябваше да поправим нашите грешки и трябваше да науча повече думи на Английски... Представяхме се много зле в началото, нашата комуникация беше зле, не си говорихме въобще. След това, като се върнах в Европа, аз играех в FPL-Challenger и научих повече думи и с времето се получи. Но наистина не се представяхме добре в началото. 

Вдигнахте нивото доста, след привличането на nahtE в отбора. Ако сравниш сегашния състав и съставът, който имахте преди това, забелязваш ли голяма разлика, нещо което той внесе в отбора, нещо което се промени с идването му?

- Мисля, че в стария отбор, ролите ни не бяха перфектни. AnJ беше добър играч, но не мисля че се вписваше в отбора. В момента имаме най-добрите роли, откакто съм в отбора.

Вие се представяте много добре онлайн и очевидно хората започват да говорят повече за теб. Как ти се отрази спечелването на всичките тези квалификации?

- Все още се притеснявам, дори онлайн. Не ме интересува, хората ни наричат "onliners", ние се шегуваме един с друг, като се наричаме "onliners". Дори на този LAN, когато се чувстваме зле, просто започваме да се наричаме "onliners" и си казваме, че не трябва да се притесняваме, това поддържа духа ни.

Вие се класирахте за това и още няколко събития, имате ли определена цел, нещо което искате да постигнете, като отбор?

- Всички в отбора искат да спечелим колкото се може повече, но мисля че първите два турнира ще ги приема, като опит, защото аз нямам достатъчно. Все още се притеснявам. Мисля че може да постигнем много, но зависи дали имаме добър или лош ден.

  Вече живееш в САЩ, в къща на отбора ли си, как се отразява това на вас?

- Да, живея в къща на отбора. Обграден съм от съотборниците ми, иначе ще съм много самотен.

Игра срещу Astralis, в първия мач на турнира, стигнахте до допълнителното време, но не успяхте да победите. Как се чувстваше?

- За мен, те са най-добрият отбор в момента. Те тъкмо спечелиха DreamHack Marseille, така че не очаквах много от тази игра. Играхме на тяхната най-добра карта, а тя беше и нашата най-добра карта, но ние искахме да видим къде се намираме в момента, ако нашата най-добра карта е толкова добра, колкото най-добрата карта на най-добрия отбор в момента. Беше много добре, трябваше да спечелим, защото спечелихме и двата рунда с пистолети, така че имахме 6 рунда предимство, но... "чоукнахме". (смее се)

- Продължавате в турнира, как се чувстваш, какво мислиш, че ще направиш тук?

В момента се надявам да излезнем от групите, това е единственото нещо. Имаме тежки мачове, които предстоят, G2 или Fnatic и ако победим един от двата отбора, трябва да играем срещу Astralis или Mousesports - най-добрите отбори в света. Не знам, надявам се да излезнем от групите.

 

Източник: HLTV 

Свързани страници

Виж всички
  • Xen
    Xen
    CERQ GOD!
показване на 1 от 1 Коментар