Cloud9 са поканени на BLAST Pro Series Los Angeles
CS:GO

Cloud9 са поканени на BLAST Pro Series Los Angeles

Cloud9 бяха поканени на BLAST Pro Series Los Angeles, разкриха организаторите на турнира.

Във вторник стана ясно, че американската организация или по-точно CS:GO съставът им е поканен на турнира с награден фонд от 250 хил. долара, като те ще се присъединят към другите поканени отбори - FaZe, Liquid и MIBR.

Cloud9 в момента се подготвят за BLAST Pro Series Madrid и наскоро играха в Burbank, California, където се проведе ESL Pro League Saeson 9 Americas.


RUSH и неговият Cloud9 бяха поканени на BLAST Pro Series Los Angeles

Следващата спирка на BLAST е в Los Angeles и ще се проведе от 12-13 юли, в Galen Center, Южна Калифорния. Турнирът ще започне с round-robin групова фаза, като в края двата най-добри отбора ще се класират за финала, а победителят ще спечели 125 хил. долара.

В момента списъкът с отбори изглежда по следния начин:

United States Liquid
Europe FaZe
Other TBA

Brazil MIBR
United States Cloud9
Other TBA

С наскоро завърналия се треньор Soham "valens" Chowdhury, дано Cloud9 намерят себе си.

Valens се превърна в "Head of Data Science" по-рано през март месец, но 29-годишният настоящ треньор на Cloud9 не издържа дълго време извън битка, като отново ще бъде треньор на Cloud9, като през миналата година успя дори да спечели Major.

Rambo се присъедини към Cloud9 през януари месец и беше на изпитателен срок, като се очакваше да заеме постоянна позиция в организацията, след два месеца. От март месец, северноамериканската организация не показаха нищо специално, като завършиха на последно място на BLAST Pro Series Miami и втори на ESL Pro League Season 9 Америка(групова фаза).

 Cloud9 се намират в ужасно състояние в последната една година, след напускането на Jake "Stewie2K" Yip и Tarik "tarik" Celik, както и Tyler "Skadoodle" Latham.

За кратко време в отбора беше kioShiMa, който се представи добре, но впоследствие реши да напусне и на негово място дойде Rene "cajunb" Borg.

Daniel "vice" Kim също е ново попълнение, след като друга звезда - Robin "flusha" Ronnquist напусна отбора, поради лични причини. Идването на vice в отбора е вследствие на разпадането на Rogue.

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар