Cloud9 са се насочили към suNny, като потенциален пети играч
CS:GO

Cloud9 са се насочили към suNny, като потенциален пети играч

Cloud9 определено имат интерес към играча на mousesports - Miikka "suNny" Kemppi.

24-годишният играч е на първо място, в приоритетите на северноамериканската организация, след като те вече търсят пети играч, след като решиха да прекратят взаимоотношения с Jordan "Zellsis" Montemurro.

Колегите от HLTV научиха, че още две организации са искали да привлекат играча, но все още не се е стигнало до сделка.


suNny има възможност да се присъедини към Cloud9

suNny е един от трите играча на mousesports, които в момента са в активния състав, след като организацията реши да сложи Martin "STYKO" Styk и Chris "chrisJ" de Jong, като резерви, заради разочароващото представяне на Europe Minor, където "мишките" бяха безславно отстранени и не успяха да се класират за Major-а.

Това е вторият път, в който STYKO спира да играе за отбора, след като пристигна в средата на 2017. След това беше заместен от Janusz "Snax" Pogorzelski през юни миналата година, преди да се завърне отново в отбора четири месеца по-късно.

chrisJ, от друга страна, е част от немската организация от 2013, като той също седеше на резервната скамейка известно време през началото на 2017, но се завърна няколко месеца по-късно, след като Nikola "NiKo" Kovac замина посока FaZe Clan.

Организацията обяви, че искат да направят смяна и в треньорската позиция, като Imbt ще бъде неактивен за неопределено време, след две години заедно с отбора.

Бившият играч на PENTA - suNny се присъедини към mousesports през август 2017, като замени Christian "loWel" Garcia Antoran. Той беше призван и като 16-я най-добър играч в света през 2018, след доста впечатляваща година, в която отборът му спечели StarSeries Season 4, V4 Future Sports Festival и ESL One New York.

Е дами и господа, нека игрите започнат! Под "игрите" имам предвид трансферите на играчи. Кой-къде ще отиде? Какво си представяте ситуацията в mousesports, ами FaZe?

Аз лично смятам, че chrisJ ще отиде в посока FaZe, защото те имат гореща нужда от IGL и chrisJ може да предложи неговите услуги, стига да го откупят, защото той има договор с mousesports.

Всичко все още е мистерия и очакваме доста изненадващи трансфери, след като видяхме и толкова изненадващи резултати на Katowice Major 2019.

И не забравяйте, както винаги - Have Fun!

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар