Cloud9 потвърдиха Golden и STYKO като stand-ins за ELEAGUE Premier
CS:GO

Cloud9 потвърдиха Golden и STYKO като stand-ins за ELEAGUE Premier

Maikil "Golden" Selim и Martin "STYKO" Styk ще играят за отбора, като stand-ins за ELEAGUE Premier.

Това ще бъде вторият турнир на STYKO с Cloud9, след като той вече игра на ESL One Cologne, където отборът си тръгна още в груповата фаза, след загуби от Astralis и Natus Vincere.

Временният престой на Golden в отбора идва само няколко дни, след като Tarik "tarik" Celik отиде в MIBR, оставяйки отбора с три души, а Pujan "FNS" Mehta все още е в трансферната листа.

Шведският играч си търси нов дом, след като вече е резервен играч на fnatic, заради идването на William "draken" Sundin от NiP.

Golden беше играч на fnatic Academy, но след това беше повишен към основния отбор на организацията, през август 2017. Той поведе отбора към титлите на IEM Katowice и WESG Finals, както и стигането им в доста напреднала фаза на ESL Pro League Season 6 Finals, ECS Season 4 Finals и DreamHack Masters Marseille.

ELEAGUE Premier ще се проведе от 21-29 юли в G-FUEL Arena, Atlanta, а осем отбора ще се борят за $1,000,000. Cloud9 са в група А, заедно с Astralis, Liquid и MIBR, а първият им мач ще бъде срещу световният номер 1 - Astralis.

В момента отборът на Cloud9 за събитието изглежда така:

United States Timothy "autimatic" Ta
United States Will "RUSH" Wierzba
United States Tyler "Skadoodle" Latham
Slovakia Martin "STYKO" Styk (stand-in)
Sweden Maikil "Golden" Selim (stand-in)

 

 

 

Източник: HLTV 

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Нов скин: Dark Star Cho’Gath
CS:GO
Tarik подписа с MIBR

Няма коментари

Напиши коментар