coldzera с приз за
CS:GO

coldzera с приз за "Най-ценен играч" ОТ ФИНАЛИТЕ НА ESL PRO LEAGUE СЕЗОН 6

Монтажистът на www.hltv.org - Радослав "MAKKU" Макуч е направил видео с най-добрите моменти на Марсело "coldzera" Давид, спечелилият наградата за "най-ценен играч" от финалите на ESL PRO LEAGUE Сезон 6, дадена от HLTV.org и Betway.

Марсело "Coldzera" Давид спечели осмата награда за "най-ценен" играч в кариерата си, след като поведе SK към победата във финала срещу FaZe (3-1) в Оденсе. Така бразилците прибавиха още една титла, към вече препълнената им витрина, а също така и спечелиха наградния фонд за победителя в размер на $225,000.

23-годишният Марсело беше втория играч с най-добър рейтинг в турнира (1.26), от 11 карти, но пък беше първенец в други категории - KDD (+65), умирания на рунд (0.55), процент от рундовете, в който е имал убийство, асистенция, останал е жив или е бил "трейднат" от негов съотборник, както и "клъчове" (10). Нека добавим и още. Той беше на върха на още няколко категории, като "най много убийства" (194), разлика в щети на рунд (+16.2), процент рундове с поне 1 убийство (53%).

Един от най-добрите монтажисти на HLTV.org създаде кратко видео с някой от най-добрите моменти на coldzera в Оденсе, които му помогнаха да спечели своя 5-ти медал за "най-ценен играч".

 

източник: www.hltv.org

Няма коментари

Напиши коментар