compLexity сменят stanislaw с oBo
CS:GO

compLexity сменят stanislaw с oBo

compLexity обявиха пристигането на 15-годишния талант Owen "oBo" Schlatter на мястото на Peter "stanislaw" Jarguz.

Американската организация не е обявила официално, че oBo ще замести stanislaw, но според различни източници точно това ще се случи, защото и самия stanislaw обяви в Twitter, че напуска отбора.

 oBo е смятан за един от най-обещаващите таланти в Северна Америка. След като игра за отбори като Adaptation, FeelsUnderAgeMan и Swole Patrole, той сега ще има шанс да се докаже и в професионалния Counter-Strike и в отбор, който търси начин да се завърне в топ 30 на световната ранглиста.


stanislaw обяви, че няма повече да играе с compLexity

15-годишният талант ще дебютира на ECS Season 7 Finals, които започват във четвъртък. Американският отбор е изтеглен в група Б, заедно с отборите на MIBR, North и Vitality, като ще срещнат французите в първата им среща на английска земя.

Stanislaw обяви напускането си от отбора, след 14 месеца с тях, като едно от най-големите му постижения беше топ 8 на FACEIT Major в Лондон.

С идването на oBo, compLexity изглеждат по следния начин:

United States Shahzeb "ShahZaM" Khan
United Kingdom Rory "dephh" Jackson
Australia Ricardo "Rickeh" Mulholland
United States Hunter "SicK" Mims
United States Owen "oBo" Schlatter

United States Matt "Warden" Dickens (треньор)
Canada Peter "stanislaw" Jarguz (неактивен)

oBo ще вкара повече огнева мощ в отбора, с което те ще се надяват да подобрят лошите резултати, които показват в последно време. Очакваме повече информация по случая.

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар