cromen ще играе в нов отбор
CS:GO

cromen ще играе в нов отбор

Талантът, който помогна на FaZe Clan да спечелят ESL One Belo Horizonte, ще играе заедно с четирима норвежци в Nordavind.

Бъдещето на Nordavind не беше ясно от началото на годината, когато останаха само трима играчи в отбора, след като Kristian "akez" Kornbakk и Allan "AnJ" Jensen напуснаха.

Nordavind обявиха, че в отбора ще остане само Hakon "hallzerk" Fjaerli, като на резервната скамейка отиват Morten "zEVES" Vollan и Haris "H4RR3" Hadzic.


cromen, RUBINO и tenzki подписват с Nordavind

18-годишният талант ще играе с бившото трио на dignitas - Ruben "RUBINO" Villarroel, Jorgen "cromen" Robertsen и Jesper "TENZKI" Plougmann, трима играча, които си търсеха нов дом доста дълго време.

През 2018, от тримата, само cromen имаше успехи. Той беше част от FaZe, като замести Olof "olofmeister" Kajbjer и помогна на отбора да спечели ESL One Belo Horizonte, както и да стигнат до полуфинал на ECS Season 5 Finals и ESL One Cologne.

Човекът, който ще завърши състава е Haakon "Radifaction" Tholo, който наскоро напусна NoChance. Това ще бъде вторият опит на играча в Nordavind, като преди това той игра за организацията и стигна до топ 4 на Nordic Championship Season 3.

С новите промени, отборът на Nordavind ще изглежда по следния начин:

Norway Håkon "hallzerk" Fjærli
Norway Ruben "RUBINO" Villarroel
Norway Jorgen "cromen" Robertsen
Denmark Jesper "TENZKI" Plougmann
Norway Haakon "Radifaction" Tholo

Norway Morten "zEVES" Vollan (резерва)
Norway Haris "H4RR3" Hadzic (резерва)

Cromen е огромен талант и аз от доста дълго време се чудя как още не са го взели в някой голям отбор. Това така и не се случи, макар играчът да се представи повече от перфектно в отбора на FaZe в изминалите турнири и се доказа. Явно просто не е пасвал на отборите, които са си търсели нови поълнения. Сега вече 23-годишният играч си намери нов дом, около свои хора, като поне комуникацията със сигурност ще им бъде по-лесна, при положение, че всички са от една държава.

Можем само да пожелаем успех на отбора и дано cromen и RUBINO покажат потенциала си пред жадната публика.

Вие какво мислите дами и господа? Cromen направи ли впечатление, когато игра за FaZe? Спомняте ли си RUBINO, защото той доста дълго време отсъстваше от CS:GO сцената, поради влошено здраве? TENZKI е добре познат от времето си с българите Камен "bubble" Костадинов и Виктор "v1c7or" Дянков, в отбора на Rogue.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар