CS:GO Major в Берлин
CS:GO

CS:GO Major в Берлин

StarLadder ще бъдат домакините на втория CS:GO Major за 2019, а той ще се проведе в немската столица Берлин, според Dexerto.com.

Еспорт мениджъра на StarLadder - Alex "Alex007" Trushliako написа в Twitter, че компанията е "на път да бъде домакин на следващия CS:GO Major".

Това в никакъв случай не означава, че всичко вече е потвърдено и нещата ще се случат. Понякой път просто спекулираме, знаете как стават нещата.

В следващия си tweet украинецът отбеляза, че става въпрос за StarSeries i-League, което ще се проведе в Китай и се оправда с това, че е лаик в света на CS:GO и за него Major означавало, голям турнир.

След като му обясниха, че думата "Major" в света на CS:GO означава, че събитието е спонсорирано от Valve, той се поправи и се извини за неразбирателството.


Има възможност StarSeries да бъде домакин на втория Major за 2019

От HLTV.org научиха, че StarLadder има планове да отваря студио в Берлин, еспорт център в Европа и дом на League of Legends European Championship (LEC) и също така се очаква да пуснат PUBG Europe League (PEL), включващ 16 отбора.

Ако се потвърди, това ще бъде първият CS:GO Major, на който StarLadder ще бъде домакин и четвъртото събитие на такова ниво, което ще се проведе в Германия, след 2014, 2015 и 2016, където ESL One Cologne бяха домакини на Major.

Очакваме още информация по случая, но за момента нещата не изглеждат сякаш ще има CS:GO Major в Европа, но нищо не се знае.

Екипът на HaveFun TV и по-специално аз ще следим какво се случва и веднага след като излезне информация, ще я споделим с вас. Надяваме се следващият Major отново да бъде в Европа, за да може евентуално да го посетим, както аз, така и вие!

Най-близкият Major до България до момента е бил в Клуж-Напока, Румъния, а буквално след няколко дни ще има такъв в Катовице, който ще предаваме пряко по HaveFun TV, с коментар на български език!

А докато чакаме още информация по случая, както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар