CS:GO върху Source 2
CS:GO

CS:GO върху Source 2

Най-чаканият ъпдейт през 2018 от играчите ще бъде свързан с CS:GO, която би трябвало да премине на Source 2 engine.

От 2 години насам се спекулира относно потенциалния ъпдейт към Source 2 engine, след като Dota 2 премина към новия "engine" през 2015 година. През Април, Valve потвърдиха че работят върху преминаването и на CS:GO, но все още нищо не се е случило. След като CS:GO премине към новия "engine" ще видим и огромни промени, които няма да са само свързани с графиката на самата игра, но и по инструментите за направата на скинове и карти, благодарение на по-удобните за потребителя "инструменти за създаване".

Друга голяма промяна ще бъде потребителския интерфейс, който се очаква да премине към "Panorama UI". Пълна промяна по менюто и потребителския интерфейс на играта, която вече наблюдаваме при Dota 2. През лятото на 2016 Valve споменаха, че това ще се случи, но както вече знаем, те не се наемат с определени срокове. Така че всички сме в очакване!

Може да видите и малките неща, които очакваме да се случат през 2018 година в един кратък лист по-долу:

1) Карти, като Mirage и Dust могат да получат същия "основен ремонт", като dust2, inferno, nuke.

2) Класическите карти, които се играят в момента на състезателно ниво биха претърпяли леки промени, като сигурно би било интересно да наблюдаваме как SK и FaZe биха изиграли един Aztec!

3) Технологията против "хакери" на Valve - VAC е доста изостанала спрямо тези на ESEA и FaceIT, така че очакваме ъпдейт и тук.

4) 5vs5 "Normal mode" в който да няма ранг система е искането на повечето потребители от години.

Всичките тези неща, можеха да бъдат реалност в края на 2017, но както повечето от нас смятат, CS:GO просто не е приоритет за Valve както Dota 2. Единственото, което ни остава е да чакаме и да се надяваме, че "Lord Gaben" най-накрая ще направи така нужната промяна и върху нашата любима игра.

 

Няма коментари

Напиши коментар
Tags